Milyen középkategóriás telefont érdemes venni Samsungon kívül?
"Ugye a google hiány"
Miféle google hiány?
Mert nekem is Huawei van és nem tapasztaltam semmiféle hiányt.
8: értem, akkor jó! Megnyugodtam, köszi! :)
Hát akkor vehet még belőle régebbit a kérdező is! :)
Azért tök szemétség, hogy egy ilyen jó márkát tönkretettek! :(
Közben nézegettem a Google Pixel 6a-t, jókat ígér, de nem túl biztató értékeléseket olvastam...
"2 nap után leejtettem 20 cm-ről és ripityára tört a kijelzője. Soha nem láttam még ilyet. De a hideg zuhany csak ezek után jött: Gyakorlatilag nincs olyan telefonszervíz, ami javítaná Magyarországon. Aki elvállalná az 110 ezer Ft-ot kérne a kijelzőcseréért (most a telefon 140 ezer Ft-ba kerül) , illetve 2 hónapot kell várni az alkatrészre. Senkinek nem ajánlom!"
"Nehéz hozzá hátlaptokot kapni"
"Egy nap használat után bedöglött a mikrofon. Hol hallottak a vonal túlsó végén, hol nem. Utólag kiderült, hogy ez egy gyakori hiba ennél a típusnál, úgyhogy visszaküldtem."
Neked mióta van Google Pixel 6a-d és te miket tapasztaltál vele ?
"Hát akkor vehet még belőle régebbit a kérdező is! :)"
Ne vegyen, mert amikben még van, azok már korosodó telefonok, jellemzően már nulla szoftveres támogatással.
"Azért tök szemétség, hogy egy ilyen jó márkát tönkretettek! :("
Hát igazából a kínaiak maguknak köszönhetik.
"Közben nézegettem a Google Pixel 6a-t, jókat ígér, de nem túl biztató értékeléseket olvastam..."
Az értékelők 90%-a akkor fog értékelést írni, ha épp betojik a telefonja. A telefon széttörése nem a telefon hibája, a mikrofon hibát pedig gariban csinálják.
Egyébként ha lenne hivatalos forgalmazója az országban a Pixeleknek, akkor én is bátran ajánlanám, így viszont annyira nem. Itthon pl. az 5G sem működik rajta, bár szerintem ez sokadlagos szempont, főleg a középkategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!