Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Emberek miért vagytok ilyenek...

Emberek miért vagytok ilyenek hogy a vacak iphone 4 et úgy imádjátok?

Figyelt kérdés
Semmi extrát nem tud kegyetlen drága! Azért veszik rengetegen mert követik a tömeget! Pedig semmivel nem jobb sőt rosszabb mint pl egy samsung galaxy S és mégis 2x annyiba kerül! térjetek már észhez
2010. szept. 27. 22:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Státusszimbólum. Akinek van, azt jelzi, hogy ő trendi és megteheti, hogy megveszi kegyetlen drágán is.

Ha akárki használhatna iphone-t, nem lenne körülötte ekkora hajcihő.

2010. szept. 28. 01:57
 12/25 anonim ***** válasza:
Igen ám de sok van a kínai klónokból is pl Sciphone i9 modell amit már 15-20-25 ezerért utánad "dobnak"(Vatera,Expresz),és megszólalásig ugyanolyan mint az igazi Iphone,és nehéz észre venni a különbséget egy laikusnak.
2010. szept. 28. 07:23
 13/25 anonim ***** válasza:

Én egy luxus-presztízs mániás hapi vagyok, akinek mindig is az számított a mobilválasztáskor, hogy ne "tömegtelefonja" legyen.

Namost ez az iPhone-őrület engemet sem érintett meg, mert hiába drága, ott a kulcsszó: TRENDI. Azaz populista, populáris, tömegszerű, SOK ember van érte, tehát számomra azt jelenti, hogy semmi exkluzivitás vagy különcség nincs benne.

Nekem is a telefon arra kell, amire erdetileg kitalálták.

Ami tetszik az a Vertu és a Meridiist, de ezek az értékrendem szerint már nem érik meg az árukat.

2002-2003 körül egy Nokia 8910i-t vettem. Jaj de szerettem, fekete titán ház, fém gombok, elegancia és kifinomultság. Aztán hülye fejjel eladtam, mert néha spontán nyílt a zsebemben. Aztán lett műanyag telóm is, egy Samsung, de nem sokáig bírtam 8-as Nokia nélkül.

Most 4 éves a 8800-ám és jól megvagyok vele.

Na ez nem tömegtelelefon, de nekem pont az tetszik benne. (Ja és elég drága volt ahhoz, hogy semkitrendi ne tudjon lesajnálni)

2010. szept. 28. 07:44
 14/25 anonim válasza:
63%

Nem "vagánykodni" akarok, de:

Galaxy S felbontás:480x800 pixels

iPhone felbontás: 960x640 pixels

továbbá: Retina Display, 6 irányú giroszkóp, Face Time,és még sok sensor stb... A ram, processzor, kamera, stb. ugyanannyi a galaxy s-el, szóval még egyetlen jobb tulajdonságot sem tudok felhozni a galaxy S-nek, nem hogy még az a jobb. Sok oldalról néztem a részleteiket, és erre jutottam.

Szóval nem csak divatból veszik az iphone-t.

2010. szept. 28. 11:07
 15/25 anonim ***** válasza:

Nem vagyok apple fan, sőt van olyan termékük ami tényleg nem éri meg az árát, viszont az androidos telefonok egyszerűen bűn rondák. A tervezőket 1 hónap hello kitty nézésre ítélném, még 1 régi erricson is szebb...

Üzletemberként megvehetem, sőt a polcon hever mindegyik modellből egy darab amit átlagosan már a magyarországi launch előtt beszereztem. Fogtam már samsung galaxy s-t, htc sprint evo-t de soha nem cserélném el rájuk az iphonom.

2010. szept. 28. 16:28
 16/25 anonim ***** válasza:

ma 11:07:

Memóriakártya használat, szabad bluetooth használat az smafu?

Egyébként meg árban nem egy kategória a kettő, tudásban meg igen.

2010. szept. 28. 19:06
 17/25 anonim ***** válasza:

ma 07:44:

Te egy másik fajta sznob vagy.

2010. szept. 28. 19:08
 18/25 A kérdező kommentje:

ma(09.28)11:07

A processzor erősebb az operációs rendeszer jóóóval jobb a ram kétszer akkora. Az android nyílt minden szart ingyen pakolhatsz rá az iphonera pénzért van rengeteg dolog és rettentő sok biztonsági szaron kell átmennie a programnak hogy felkerülhessen így nem rakhatod rá kedvedre a dolgokat! A galaxy S A HD 1280x720 as MKV filmet röhögve játssza le és oda tekered ahova akarod és fél másodperc alatt már folytatja is a filmet nem tölt egy szemet se! 10MB/s es a Belső adattárának a sebessége. Ja és fele annyiba kerül Szóval előbb érdemes lett volna utána nézned mielőtt ilyeneket írsz!

2010. szept. 28. 19:27
 19/25 A kérdező kommentje:

Ja és kedves ma(09.28)11:07

A samsung pedig Super AMOLED es képernyővel rendelkezik sokkal jobban látható és kevesebbet fogyaszt a Samsungnak erősebb az akkuja! Ja és lehet vele telefonálni nem úgy mint az Iphone 4 el hogy ha már megfogod elmegy a térerő!

2010. szept. 28. 19:29
 20/25 anonim válasza:

Na szóval folytatom:

tegnap 19:06 -> Memóriakártya használat, az iPhone-ból max 32 Gb van, a Galaxy-t meg MAXIMUM 32 Gb-ig lehet bővíteni...

Bluetooth: ez szoftveres dolog, bármikor előjöhetnek ezzel egy frissítíssel.

tegnap 19:27 -> "A processzor erősebb az operációs rendeszer jóóóval jobb a ram kétszer akkora. "jeleztem előbb is, hogy processzor meg a ram ugyanaz, az op rendszerbe meg ne menjünk bele, majd talán évek múlva, amikor nyomába ér, de igaz, hogy jól halad, de még nem jobb. A többi megint csak szoftveres dolog, amit egy töréssel meg lehet oldani.

tegnap 19:08 -> ezzel most te is sznobként tüntetted fel magad, csak nem iphone-os hanem Galaxy S -es ;)

KÉRDEZŐ: Super amoled ide vagy oda, attól még kisebb a képernyő felbontása. Megnézném, hogy nagyítás nélkül egy oldalon lévő híreket hogy olvasol fel.(Az iphone 4-nél már volt ilyen teszt)

SZERK: itt egy teszt [link] bal alsó sarokba kivan írva mi melyik. Hát, egy "kicsivel" eltér a pixel szám, super amoled...

A térerőről meg annyit, ha nem vagy bal kezes akkor téged nem érint. De mintha csak ez a cég tévedhet bármit is, ez egy hiba, amit nem sokára orvosolnak.

2010. szept. 29. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!