Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Emberek miért vagytok ilyenek...

Emberek miért vagytok ilyenek hogy a vacak iphone 4 et úgy imádjátok?

Figyelt kérdés
Semmi extrát nem tud kegyetlen drága! Azért veszik rengetegen mert követik a tömeget! Pedig semmivel nem jobb sőt rosszabb mint pl egy samsung galaxy S és mégis 2x annyiba kerül! térjetek már észhez
2010. szept. 27. 22:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Állítólag a "felhasználói élmény" ennél a telefonnál a legjobb, bár én még sosem próbáltam.
2010. szept. 27. 22:28
 2/25 anonim válasza:
én sem értem :D
2010. szept. 27. 22:31
 3/25 anonim ***** válasza:
27%
mert hülye sznobok. én csak sajnálni tudom azt, aki van annyira sügér, hogy felesleges dolgokra adjon ki pénzt.
2010. szept. 27. 22:42
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok rajongója az Apple termékeknek (Nokia telefon, Dell laptop) de nem értem, hogy Titeket ez miért zavar? Ha nekik ez tetszik vagy ez kell és meg is tudja fizetni akkor miért ne? Sosem fogom megérteni ezt az oda-vissza szekálást. Valakinek ez jön be, valakinek az. Attól nem lesz senki se több, se kevesebb.
2010. szept. 27. 22:54
 5/25 anonim válasza:
igazad van előttem szóló.
2010. szept. 27. 22:55
 6/25 anonim ***** válasza:
telefon telefonálásra jó. és sms küldésre. erre elég a nokia m3410 es. sima kis monokróm kijelzős készülék. azom van és jó kopott. örülök hogy azon kevesek közé tartozom akiknek régi telefonjuk van.
2010. szept. 27. 23:33
 7/25 anonim ***** válasza:
nokia 3410 . és nem m3410. bocsi.
2010. szept. 27. 23:35
 8/25 bp1985 ***** válasza:
59%
Mert iphone-ra hű de fasza játékok vannak. Játszani konzolon, vagy pc-n kell. Bluetoothoz b, + program kell, mert anélkül az sem megy. Apple marketba sok program van, több, mint windows, vagy androidba. Ja, persze. A böfögős, fingós játékokból. Egyik értelmesebb, mint a másik. Flash-t akarsz megjeleníteni, szedj le külön programot... Tényleg sok értelme van. Villogni, menőzni jó, másra nem. Hozzáteszem, 3gs-em volt, de megbántam. Vettem egy htc-t, soha nem cserélném vissza semmilyen apple termékre. Majd ha eljutnak oda, hgy bekapcsolom, és működik rajta minden, és nem 4-5 éves dolgokat teznek bele, hogy úr isten, milyen jó, akkor talán veszek majd. De addig én az alma logóért 1 forintot nem adok ki.
2010. szept. 27. 23:55
 9/25 anonim ***** válasza:
Szerintem mert rajta van az alma, meg azért mert fehér.
2010. szept. 27. 23:59
 10/25 anonim ***** válasza:
Részben egyetértek veled kérdező, részben nem. Jah és a samsung galaxy nagyon csúnya, én spec azért nem vennék olyat.
2010. szept. 28. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!