Mit kapcsoljak ki, hogy ne “hallgasson le” a telefon?
Megértem, hogy a célzott hirdetésekhez az információt rengeteg helyről szerzi be rólunk a Google, Facebook stb. és teljes “védettséget” igazán csak az adna, ha nem használnék se okostelefont, se semmit.
Viszont nekem semmi bajom a keresési előzményeim, helyadataim, korábbi vásárlásaim alapján kapott hirdetésekkel. Amikor azonban beszélek valamiről, és percekkel/órákkal később az adott termékről, terméktípusról, márkáról kapok hirdetést, az azért bosszantó.
Tudom, a fránya sütiket mindenhol elfogadjuk, mindenhez hozzáférést adunk minden appnak stb. így kibogozhatatlan, de azért mégis segítséget kérnék. Azt azért szoktam figyelni, hogy melyik app mihez fér hozzá (persze ha a cégek egymás közt passzolják át a megszerzett infókat akkor elég csak egy helyen kiadni magadról valamit) és ez a lehallgatósdi is zavar.
Ennek megfelelően érdekelne, hogy tehetek-e ellene valamit? Sirit offoljam? Mindenhol kapcsoljam ki a mikrofont? Ki lehet a besúgó? :)
(iPhone SE 2020 iOS 15.6.1.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!