Xiaomi mi 10T pro èrtesítès panel hogy kapcsoljam ki ezt?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Már mindent megpróbáltam, de sehogy se tudom beállítani... Minden felnyitásnál megjelenik az értesítés panelnál a YT music. És sehogy se tudom eltüntetni onnan. Valakinek esetleg tudja hogy tudom eltüntetni? Hiába zárom be az alkalmazást az ertesitesnel meg hiába húzom el jobbra, akkor is kidobja ha leszarom és felnyitom a telót. És ez engem zavar mert ha jön értesítés akkor felül van a youtube és folyton le kell huzgálnom hogy lássam mi jött.
2021. júl. 26. 21:24
1/7 anonim válasza:
Nyomd hosszan és húzd el a csúszkát. Így több ilyen értesítést nem fogsz kapni.
2/7 A kérdező kommentje:
2021. júl. 27. 18:15
3/7 A kérdező kommentje:
(pont)őt ki kell törölni és helyette . tenni úgy betölti a képet.
2021. júl. 27. 18:16
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, de mind1. Ezen a telót biztos nem lehet úgy beállítani mint a p20 pron. Ott úgy belenézett hogy ha hallgattam akkor lezárt képernyőn és felnyitotton is jelezte és lehetett zenét váltani mind a 2 opcióban is. De ha kiléptem akkor eltűnt. Ezen még nem lehet biztos. Csak úgy bírtam beállítani hogy egyáltalán ne jelezze hogy hallgatom vagy úgy hogy 0 24-ben jelezze az appot. Tehát elég szár ezen a készüléken ez az alkalmazás.
2021. júl. 27. 22:21
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi mèg a billentyűt se állítottam be így minden hülyesègre kijavítja a szavakat. De az menni fog. Most meg is csinálom.
2021. júl. 27. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!