Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy az ördögbe kapcsoljam be...

Hogy az ördögbe kapcsoljam be a telefonom?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tegnap a telefonom túlterhelt volt és nemes egyszerűséggel bevágta a fekete képernyőt. Sikerült a recovery modeból újraindítani, de csak a logóig jutott el a folyamat, ténylegesen nem indult el.

Ma pontosan ugyanez a helyzet, csak már a recovery modeot sem engedi bekapcsolni. Mit lehetne (szerviz mellett) csinálni vele?

(Samsung Galaxy A51)

Köszönöm a válaszokat!

2021. febr. 9. 08:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
sehogy,szerviz
2021. febr. 9. 09:11
 2/15 anonim válasza:
86%
kapcsold ki teljsen és várj egy órát kb és utána tedd töltőre hát ha segít nekem a régi telómmal volt ilyen és ez müködött de ha nem mükszik akkor szerviz
2021. febr. 9. 09:24
 3/15 anonim ***** válasza:
67%

Samsung,ez ilyen.túlárazott vacak,aminél a legtöbb kínai teló jobb.nevetséges már maga a probléma is.az én noname kínai telóm 2 éve forró mert non-stop töltőn van plusz játék fut rajta,2 hónapig bírja egy akku amit hatosával rendelek hozzá,de ilyet mint a tiéd még sosem csinált.

Hogy mi volt a célja a gyártónak ezzel a túlbiztosítással azt nem tudom.melegedés esetén a legtöbb teló visszaveszi a teljesítményt és kész, akadnak a játékok/lassabban fut minden alkalmazás amíg ki nem lövöd őket hogy visszajűljön.

2021. febr. 9. 09:30
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen, amikor savanyú a szőlő. Akkor a Samsung csak egy túlárazott vacak.

Mindenki legyártja magának az ideológiát, ha csak egy névtelen kínai fosrta futja.

2021. febr. 9. 09:34
 5/15 anonim válasza:
69%
A samsung van túlárazva? Akkor az iphone.Xd A samsung megbízható btw...
2021. febr. 9. 09:46
 6/15 anonim válasza:
73%
039.46 Akkor az iphone?*
2021. febr. 9. 09:47
 7/15 A kérdező kommentje:

Amikor anno néztem telefont magamnak, akkor Huawei-t szerettem volna, aztán jöttek a befenyítések a Google támogatás megvonásával..Xiaomi-val nem tudtam megbarátkozni, Sony-val retek szar tapasztalatom volt..maradt a Samsung, hiába láttam sorra a családban tönkremenni a telefonokat. Ez van, #2 módszerét megpróbálom, aztán indulás a szervizbe.

#4 Mire kellene futnia akkor? Számodra mi A Telefon?

2021. febr. 9. 09:49
 8/15 A kérdező kommentje:
Na igen, az A51 és az iPhone 7 egy árban mozgott nagyjából, amikor utánanéztem. És nem ugyanaz a teljesítmény a kettő.. én is kíváncsi lennék, hogy mire gondol a négyes.
2021. febr. 9. 09:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el, mindig lesznek apple fanok, nekem a céges telefonom a51- egyszer csinált hasonlót, hogy befagyott, leállítás gomb hosszan nyomva, estére kikapcsolva hagytam reggelre elindult.
2021. febr. 9. 10:03
 10/15 anonim ***** válasza:
50%

Basszus, én nem értem. Bennem van a hiba, lehet.

Elolvastam a #4-es és azelőtti válaszokat, de egyikőjük sem beszélt iPhone-ról, csak arról, hogy Samsung egy túlárazott vacak (mondjuk személyes tapasztalat alapján én sem mondok mást), és csak utána az #5-ös válaszoló jött az iPhone-nal, hogy szerinte az is túl van árazva.

Bírom, hogy mindenféle indok nélkül szidva van az iPhone, mikor a kérdésben épp egy kandroiddal van gond... :)

2021. febr. 9. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!