Hogy az ördögbe kapcsoljam be a telefonom?
Sziasztok, tegnap a telefonom túlterhelt volt és nemes egyszerűséggel bevágta a fekete képernyőt. Sikerült a recovery modeból újraindítani, de csak a logóig jutott el a folyamat, ténylegesen nem indult el.
Ma pontosan ugyanez a helyzet, csak már a recovery modeot sem engedi bekapcsolni. Mit lehetne (szerviz mellett) csinálni vele?
(Samsung Galaxy A51)
Köszönöm a válaszokat!
Samsung,ez ilyen.túlárazott vacak,aminél a legtöbb kínai teló jobb.nevetséges már maga a probléma is.az én noname kínai telóm 2 éve forró mert non-stop töltőn van plusz játék fut rajta,2 hónapig bírja egy akku amit hatosával rendelek hozzá,de ilyet mint a tiéd még sosem csinált.
Hogy mi volt a célja a gyártónak ezzel a túlbiztosítással azt nem tudom.melegedés esetén a legtöbb teló visszaveszi a teljesítményt és kész, akadnak a játékok/lassabban fut minden alkalmazás amíg ki nem lövöd őket hogy visszajűljön.
Ilyen, amikor savanyú a szőlő. Akkor a Samsung csak egy túlárazott vacak.
Mindenki legyártja magának az ideológiát, ha csak egy névtelen kínai fosrta futja.
Amikor anno néztem telefont magamnak, akkor Huawei-t szerettem volna, aztán jöttek a befenyítések a Google támogatás megvonásával..Xiaomi-val nem tudtam megbarátkozni, Sony-val retek szar tapasztalatom volt..maradt a Samsung, hiába láttam sorra a családban tönkremenni a telefonokat. Ez van, #2 módszerét megpróbálom, aztán indulás a szervizbe.
#4 Mire kellene futnia akkor? Számodra mi A Telefon?
Basszus, én nem értem. Bennem van a hiba, lehet.
Elolvastam a #4-es és azelőtti válaszokat, de egyikőjük sem beszélt iPhone-ról, csak arról, hogy Samsung egy túlárazott vacak (mondjuk személyes tapasztalat alapján én sem mondok mást), és csak utána az #5-ös válaszoló jött az iPhone-nal, hogy szerinte az is túl van árazva.
Bírom, hogy mindenféle indok nélkül szidva van az iPhone, mikor a kérdésben épp egy kandroiddal van gond... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!