Régi Nokia telefonok: jelkód-beállítása a fájlrendszert is titkosította?
Régi (Symbian alapú) telefonoknál a jelkód beállítása a fájlrendszert is titkosította, vagy csak induláskor kérte a jelkódot és ennyi?
Nem a behelyezett Micro-SD kártyára gondolok, hanem a telefon "belső memóriára", ahonnan az oprendszer futott és ahol az adatok is voltak.
Hallókészüléket használok súlyos hallássérülés miatt, "ez is továbbít minden adatot", amit a mikrofonjával felfog?
Egyébként bizonyítékot továbbra se írtál.
Az Android vagy Blackberry forráskódját át tudod nézni soronként hogy "nem csinálnak -e rosszat"?
Forrást tőled még nem láttam, ellenben én már minimum egy forrást említettem.
Ismét elmondom: A lehető leghitelesebb forrás — maga a készülék — ott van előtted :) Nyugodtan ismerd meg, tanulmányozd, vizsgáld meg a működését. Mégis mi tart vissza!? Az egyetlen valóban tényszerű, bizonyítékként szolgáló támpont maga a készülék, nem pedig az, amit "X" vagy "Y" cég összeír bármiről.
Az Androidét igen. Azt hozzáértő személy kedve szerint megváltoztathatja.
A nem "újfajta", Androidos, hanem klasszikus BlackBerry biztonság szempontjából óriási kamu.
Az tart vissza a vizsgálattól, hogy nem vagyok biztonságtechnikai szakértő, eszközeim sincsenek, hiszek azoknak, akik üzlet-szerűen ezzel foglalkoznak, ebből élnek.
Ha ők találtak volna ilyet, "on-the-fly" adattovábbítási mechanizmust" tevékenységük során, nem publikálták volna?
Tudatlansággal vádolsz, egyértelműen állítva valamit, amire bizonyítékokat nem hozol, engem birkának nevezel. Állítasz valamit, bizonyítékok nélkül.
Ha megkérdőjelezem, akkor rám hárítod, hogy "vizsgáljam ki".
A kételkedést és állítást megfogalmaztad, aztán ha bizonyítékot kérek, rám hárítod, hát hogy van ez?
Kívánok jó helyesírást és önállóbb gondolkodást (azt viszont).
Több millió ember és egész cég-apparátusok "nem jöttek rá" arra amit írsz, ha bizonyítékokat kérek, visszahárítod rám hogy "derítsem ki".
Minden jót és nyugodtabb, stressz-mentesebb életet kívánok.
Eddig nem volt probléma a helyesírásoddal, most már biztos kissé remeg a kezed, némi idegesség miatt.
Egy céget linkeltem, te semmit sem linkeltél, majd amikor sarokba lettél szorítva, visszahárítottad rám annak a bizonyítását, amelyet én nem, ellenkezőleg, te állítottál.
Üzletszerűen ilyen készülékekkel sok éve foglalkozó cég oldalát linkeltem, akik mindig minden, az adott készülékre megjelenő operációs rendszer verzióról leírják (nagyon alaposan) a véleményüket.
Te semmit nem linkeltél, hanem légből kapott szavakkal dobálózol anélkül hogy bármit is ismernél.
Ha Android esetén a kernel-ben esetleg "van valami" ami adat-hozzájutást tehet lehetővé bárkinek, attól még magát az oprendszert hiába változtatnád meg...
Tőled semmiféle szakszó (sem egyéb) még nem hangzott el, csak légbőlkapott butaságok, majd amikor a bizonyítás nem sikerült, a önmagad által kitalált állítás bizonyítását rám hárítottad.
Szakértelem nélküli, bulvár-írásokat olvasol és ezeknek hiszel, majd vitába keveredve nem tudod megvédeni magadat és a másikra csapod vissza amit állítottál: "majd a másik derítse ki azt, amivel te jöttél, holott a másik fél sose állított olyat".
Bulvár-írásokon szocializálódott illetővel nem lehet vitába keveredni hiszen ha a másik fél bizonyítékot kér, akkor a szakértelem nélküli, "derítsd ki magad!" mindent elsöprő érv jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!