Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért kér a telefon jelkódot...

Miért kér a telefon jelkódot ha be sem állítottam hogy kérje?

Figyelt kérdés
Visszaállitottam gyári állapotba és elraktam mert törött a hátulja.Kikapcsoltam és mikor megakartam nézni hogy van jelkodot kért amit sosem kapcsoltam be.Lehetséges hogy a visszállitás miatt alapból bekapcsol a jelkód?Vagy nem értem.

2021. aug. 22. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Ért ez az alapprogramozást azt kell beállítanod, hogy ne kérjen.
2021. aug. 22. 11:13
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Hard reset után kérhet jelkódot, lopásvédelem.

Csak úgy magától nem kér. :)

2021. aug. 22. 12:37
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
Lopot telo?
2021. aug. 22. 12:39
 4/9 anonim ***** válasza:
milyen gyártmány?
2021. aug. 22. 15:53
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Az frp az addig használt fiókot kér. Ha a tiéd, akkor ismered a fiókjaid adatait.
2021. aug. 22. 16:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem loptt telefonIphone 12 pro max.Nemtudok vele mit csinálni mivel törött a hátulja és elkezdett puposodni az akkumlátor és deformálodni a telefin.Ezért visszaállitotta gyári helyzetbe kikapcsoltam elraktam de amikor megakartam nézni mi van vele ugyanis hiányzik jelkodot kért amit nem raktam rá és alapból nem is tudtam tovább menni.És NEM RAKTAM JELKODOT NEM VOLT BEKAPCSOLVA.Amikor használtam kikapcsoltam nem kért jelkodot.
2021. aug. 22. 17:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nagy semmit.Mefnyugtatok mindenkit NEM LOPOTT A TELEFON.17 előfizetés mellett adnak egy kis kedvezményt hogy Iphonet tudjak kihozni.Na mindegy.Megy szervizbe ott megcsinálják de azért veszek mégegyet.😉
2021. aug. 23. 10:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne legyél ideges, árt a szépségednek!

Saját magától nem kerül rá jelkód!

Vagy visszaállítottál egy mentést.

Vagy te állítottad be a jelkódot!

Jó tudom nem, de máshogy nem kerülhet rá jelkód!

(Főnököm feleséges is csak úgy végignyomkodta a beállításokat, el sem olvsta, mire a végére ért nem tudta mit nyomott be... nem lehet hogy te is csak végigkattintgattad és beütöttél valami kódot neki?

"Hard reset után kérhet jelkódot, lopásvédelem."

Az AppleID jelszavát kéri

"Csak úgy magától nem kér. :)"

Ezt mondom!

Még egy dolgot tudok elképzelni:

a SIM kártya PIN kódját kéri...

2021. aug. 23. 10:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Nincs bennt sim kártya de annak sem tudom a jelszavát azért kapcsoltam ki rajt a pin kodot is.🤣Nem vagyok egy kompjuter hogy ennyit megjegyezzek.
2021. aug. 23. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!