Iphone 11-ről megéri 13-ra váltani?
"Én igazából a 14- et venném meg, úgy másfél év múlva. Arról eltűnik a notch."
Tekintve, hogy már az Apple tabletjein és mac-jein is van notch, és már eléggé ismert dizájn elem, nem hinném, hogy a következő telefonról eltűnne a notch. Maximum akkor, ha elengedik a face id-t, amire meg sok esélyt nem látok.
" [link]
Nem néztem végig, de aki nem mostanában jött le a falvédőről, az tudja, hogy MINDEN ÉVBEN megy a nagy találgatás, meg tippelgetés, hogy mi lesz, de ezek minden alapot nélkülöző pletykák 99%-ban.
Nézd meg az egy évvel korábbi hasonló videókat az iPhone 13 sorozat kapcsán, már ott is azt mondogatták, hogy nem lesz notch, meg usb-c csatlakozó lesz, stb.
Ez majd akkor derül ki, ha hivatalosan bemutatják.
A videóban szereplő notch "nélküli" képek valójában sima szerkesztett képek, és őszintén szólva inkább legyen egy notch, mint kettő hatalmas kameralyuk. Totál funkció nélküli lenne a plusz pár miliméteres kijelzősáv. Igazából jelenleg az iOS azt sem használja ki, hogy a 13-mas szériában szűkebb a notch, mint eddig.
Én továbbra is azt tartom valószínűleg, hogy keskenyebb, meg talán picit kevésbé magas lesz a notch, de megmarad. Ez szerintem csak akkor fog eltűnni, ha be tudják vinni teljesen kijelző alá, vagy ha átállnak ujjlenyomatolvasóra. (Esetleg ha bevállalják a vastagabb felső kávát és oda belepaszírozzák azt, ami most a notchban van, de még egyszer: én ezt nem hiszem hogy meglépnék, lásd az új Macbook Prot és Airt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!