Iphone 11-ről megéri 13-ra váltani?
Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 15:04
1/23 anonim válasza:
Egyedül akkor hogyha a 11-ed 64 gigás, egyébként bőven jó mindenre is.
2/23 anonim válasza:
Szerintem nem égető. Rühellem azt tanácsolni, de szerintem várd meg a 14-et, úgyis jön más másfél-két hónap múlva. Ha azt drágállod majd, akkor mehet a 13, ha azonban nem lesz látványosan sokkal drágább az új széria nyitóára, mint eddig (amit a dollár árfolyam miatt kétlek), akkor válthatsz 14-re.
3/23 anonim válasza:
Igen, megéri: a 13 javára frissebb szoftver, jobb kijelző, jobb kamera, és erősebb processzor, egyedül üzemidőben gyengébb kicsit!
4/23 A kérdező kommentje:
Igen, 64 gb-os és sajnos nem sok hely van rajta már.
Egyébként azért (is) gondolkodom mert van egy egész jó kis kedvezményem a szolgáltatónál és azért így barátibb lenne picit az ára :)
2022. aug. 3. 15:38
5/23 anonim válasza:
Ebben az esetben megéri, főleg hogy kedvezményed is van.
6/23 anonim válasza:
Nem éri meg. Iphone-nál minimum 3 generáció után nem pénzkidobàs váltani.
7/23 anonim válasza:
Szerintem megéri, sok-sok pozitív újítás jött két év alatt (OLED kijelző jobb felbontással, 5G, több kamerafunkció, jobb üzemidő, jobb vízállóság, MagSafe stb.). Igazából nyugodtan megvárhatod a 14 szériát, de ha megtetszik, akkor is leghamarabb november-december körül lesz belőle telefonod. +ha igazak a pletykák, ismét inkább a Pro széria kapja a hangsúlyt.
8/23 anonim válasza:
Nem okos ember nem használ ifost.
9/23 anonim válasza:
"Nem okos ember nem használ ifost."
Hát ez vesszők nélkül leírva azt jelenti, hogy: "Buta ember nem használ ifost."
Nem hinném, hogy az intelligencia mértékének van köze az általad használt telefonhoz, de hogy te ostoba vagy, mint egy tök, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!