Iphone 11-ről megéri 13-ra váltani?
Figyelt kérdés
2022. aug. 3. 15:04
11/23 anonim válasza:
Szerintem annyira nem igazán,látványos változások nincsennek.De mint mondtad,hogy baráti áron van,szóval miért ne
12/23 anonim válasza:
Én megvárnám, hogy kijöjjön a 14, és akkor valószínűleg olcsóbb lesz a 13. Én így szoktam telefont venni.
13/23 anonim válasza:
12. Vagyok
Én igazából a 14- et venném meg, úgy másfél év múlva. Arról eltűnik a notch.
14/23 anonim válasza:
#12 Semmivel sem lesz olcsóbb,sőt egy idő után drágább lesz,hogy az újat vedd meg..
15/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
A 14 az már sok lenne nekem így mindenképp a 13-ast szeretném
2022. aug. 3. 18:25
17/23 anonim válasza:
13-as, a notch csak a pro és pro maxon tűnik el, a simán marad.
18/23 anonim válasza:
17. Tényleg?😕
Hát, ez nagyon szomorú. Akkor Samsungot vagy Sonyt fogok venni, mert sem szükségem, sem pénzem a pro-ra.
19/23 anonim válasza:
És miben zavar a noch? Kb. észre sem lehet venni, nem takar ki semmit.
20/23 anonim válasza:
Egyetértek, a képek és videók is még manapság is csak 4:3 és 16:9 arányban vannak, a nyújtottabb kijelzők jóvoltából pedig már nem lógnak bele az esetleges jelek (például visszalépés-nyíl) ! Teljes kijelzős képet vagy videót persze lehet csinálni a telefonnal, de minek, a látószög attól még nem lesz nagyobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!