Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 11, megeri váltani?

Naruko-Chan kérdése:

Iphone 11, megeri váltani?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék telefont váltani egy ideje gondolkodom az iphone-on, most Huawei p30 lite-om van, megerné iphone 11-re váltanom? Próbáltam kicsit "utána jarni" a különbségeknek és elég tanácstalan vagyok sok mindent hiányolok belőle ami a huaweiemben van, ha megis valtanék rossz vagy jó irányban érezném a változásokat?( kérlek aki válaszol az normalisan tegye es ne szidja egyik márkát sem) Előre is köszönöm ❤️

2020. okt. 26. 00:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Én nem váltanék, mert Huawei márkához tartozom. Viszont ha neked van rá pénzed és almás akarsz lenni, akkor váltsál. De akkor már 12 vegyél. Meg te tudod mire használod a telodat. Én csak netre, néha ytb videót hallgatok, pár fénykép aztán ennyi. Szóval nekem jó a Huawei telóm.
2020. okt. 26. 01:00
 2/12 anonim válasza:
76%
Mik azok a dolgok amiket hiányolnál az almából, és tudta a huawei?
2020. okt. 26. 01:02
 3/12 A kérdező kommentje:

2. Válaszoló. Igazából nem nagy dolgokra gondolok inkabb csak apróbb "plusszok" pl:nincs ujjlenyomat olvasó (touch id) a kamerája is gyengébb mint amostani Huaweiemnek,és olvastam hogy a kijelzőnek is rosszabb a felbontása, a gyorstöltést is hianyolom bár az a legkevesebb,

Igazából mindig Huaweiem volt es ez van meg szokva de a mostani sajnos kezd elromlani ezert szeretnék váltani, és ez a 11-es Iphone elég jónak tűnik de nem akarom elhamarkodni

2020. okt. 26. 11:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

TouchID helyett van FaceID, ami amúgy ezerszer jobb.

A felbontást nem fogod észrevenni, ahogyan a kamerát sem igazán.

Gyorstöltés van, csak nem a gyári töltő a gyors.

Az iPhone 11 egy jó telefon, szóval ha úgy gondolod, hogy szeretnél egyet, akkor tudom ajanlani!

2020. okt. 26. 11:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat 😇
2020. okt. 26. 12:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt azt kell eldöntened, hogy Android-ról átlépnél-e iOS-re. Én még 2017-ben váltottam iOS-re és én személy szerint nem mennék vissza Android-ra. De lehet, hogy neked nem tetszene. Kérd meg valamelyik ismerődöd, akinek van, hogy próbálhasd ki. Maga a telefon lényegében ugyanolyan lesz, az op. rendszer a főkülönbség.
2020. okt. 29. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:
94%

Hogyhogy kezd elromlani a P30 lite-od? Mi baja? Nekem még P20-om van, de tökéletes. Sőt a 10-es Androiddal jobb mint új korában.

Amúgy szerintem érdemes váltanod iPhone 11-re. Igaz a gyári töltője lassú, de minden másban jobb. Fotó és videó minőségben, rendszersebességben, kijelző fényerőben, vízállóságban,stb. Az más kérdés, ha pl.ragaszkodsz az Android testreszabhatóságához vagy a fájlműveletek szélesebb körű lehetőségéhez, esetleg a jack csatlakozóhoz vagy az FM rádióhoz, mert ilyenek kevésbé vannak az iPhone-ban.

2020. okt. 30. 15:56
 8/12 anonim válasza:

Én nem használnék androidot, de nem apple snobságból, csupán azért, mert logikusbb, felhasználóbarátabb, egyszerűbb a rendszer. Ez nekem nem baj, mivel mindent ott találok, ahol azt keresni fogom. Stabil az apple termékcsaládja, jól kalibráltak az appok, nagyon kevés vagy szinte semmiylen bug nem lesz. A biztonság kifogástalan, és az olyan dolgok, mint a kijelző, vagy kamera.. A kijelző egy kb6 hüvelykes display. emlékszem amikor 3,5 volt, és mindenki ámult, milyen hatalmas, csodálatos mostmeg ami nem 120 hz, 60fps, akkor azonnal fuj. Ez egy telefon. A kamera meg szintén olyan argumentum.. Ki fogod nyomtatni a képeket? Végig fogod nézni azt a 3574 képet, ami a telódban van? Felpakolod a szociális médiákra, amit szintén egy másik telón tableten, vagy gépen fognak nézni, szintén nem nagy felbontásban. Üzleti szempontból jó hallani a 43 megapixeles, 8 kamerás rendszereket, de igazából semmi értelme. Egy olcsó használt dslr ezerszer jobb képet fog csinálni, (a szenzor méret a lényeg) de mondjuk azt magaddal sem cipelheted mindenhova.

Használtam androidot, az sem rossz, viszont feleslegesen tele van tömködve villantó, de haszontalan appokkal, nincs készülékenként pontosan hardwarerre kalibrálva.

Google nem tiltotta amúgy be a play storet a Huawei gépeken? Csak kérdem, kérlek informáljatok. :)

Iphone 11 hez annyit, hogy 5 év múlva is ugyanúgy fog futni, mint ma, ha nem tömöd tele a memóriáját. Nekem a 6s em még mindíg hiba nélkül fut a 11 mellett, mint másod készülék.

Bárhogy döntesz nem fogsz csalódni, ha másért nem a változásért választanám az iPhonet :)

2020. nov. 1. 11:33
 9/12 A kérdező kommentje:

Szemely szerint ugy érzem hogy annyira nem ragaszkodom az androidhoz hogy később ne tudnék hozzá szokni az ioshoz, tobb barátomnak is van iphoneja és ők is elegge dicserik többször fogtamar kezbe "hasznaltam" úgymond,

Sajnos a testverem le ejtette a mostani p30 lite-om es enyhen hullik belole az uveg ezert is valtam le, mar regota gyűjtök egy masik telefonra ezert kérem ki a véleményetek hogyha mar kiadnek erte ennyi pénzt nehogy meg banjam

Igen az ujjab szerias Huaweiekben mar nicsenek Google szolgaltatasok de állítólag konnyen be lehet szerezni az papokat.

2020. nov. 3. 00:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Appokat*
2020. nov. 3. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!