Iphone 11 pro vagy iPhone 12 mini?
Nagyjából egy árban vannak. A 11 pro mára már 310 ezer Ft-ért megvehető Turbadon, a 12 mini meg újonnan 300 ezerről indul.
Bármelyiket is venném, 4 évig nem lenne csere. Melyik érné meg így?
Annyi, hogy a 11 pro “csak” 4G-s, amivel nem lenne baj, de ki tudja, 2 év múlva, ha elterjed az 5G, nem lassítják-e direkt vissza a 4G-t. Elvégre a 3G is gyakorlatilag mára használhatatlan, 2-3 éve meg stabilan jó volt normál böngészésre. Félek, hogy a 4G is erre a sorsra jut, mert amúgy csak ez tart vissza a 11 pro-tol így, hogy szinte ugyanannyi, mint a 12 mini. Kamerái jobbak nála.
A másik viszont a 60 HZ képfrissítés. Én nagyon nagy Apple pártiként és iOS kedvelőként sajnálom, hogy legalább 90 HZ sincs ezekben. Emiatt komolyan elhondolkodtam már androidon is, mert a felhasználói élményt nagyon megdobja a nagyobb képfrissítés. Szóval egyáltalán az is kérdéses számomra, hogy érdemes-e hosszútávra ezeket venni, mert ha meg jövőre megjelenik a 120 HZ-s iPhone, az meg rendesen hazavágja ezeknek az árát, így eladni sem fogom tudni anélkül, hogy ne vesztenék rengeteget.
az élet nagy kérdései... :D
nekem 11 pro van, tudom ajánlani
ha régebbi iPhoneonom lenne akkor a 12 minit venném.
szóval a tök tudja melyik lenne jó döntés.
a 11 prot azért venném, mert 3 kamera van
Én biztosan 11 Pro-t vennék. Sőt, veszek is jövő nyáron az XS-em helyett.
A képfrissítéstől nem értem miért vannak annyira bezsongva az emberek.
Telefonon meg főleg minek 120Hz? Nekem van egy gamer gépem, ami annyiba került, mint most egy iPhone 12, aztán emellé egy 60Hz-es ultrawide monitorom. Egyáltalán nem kell abból sem nagyobb képfrissítésű, mert doszta elég.
Valószínűleg a 4G-t sem fogják bántani egy jó ideig, hisz az 5G-re is várni kell még. Vagy legalábbis addig jó lesz fixen a 4G, mire lecserélnéd a telefonod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!