IPhone 11 pro-ról megéri Samsung Galaxy s20-ra váltani?
"de ezt csak a megrögzött sznob Apple-fanok állítják!"
ne általánosíts! nem mindenki sznob! és a sznob kifejezést a drága samsung készülékkel rohangálókra is mondhatnánk, az elköltött összeg a lényeg, nem a gyártó.
Egy apple felhasználónak viszont biztos nincs ilyen alpári bunkó stílusa mint neked!
én sem ajánlom a váltás, csak akor ha sanyargatni akadot magadat.
az akkuidő nem jobb, hiába van benne nagyobb akksi.
A 8k miért érv kéremszégyen? Van 8K-s tvd? Ha igen, akkor ki is a sznob? :D
Van itthon mindkettő telefon és 1000% hogy az iPhone-t választanám!
Elnézést kérek, egyáltalán nem bunkóságnak szántam a dolgot, távol álljon tőlem, csupán a kijelentést nem értem! Régebben sokszor voltak itt olyan megszállottak, akik vagy tapasztalat nélkül leszólták az Androidot, vagy tapasztalatból a rendszer tökmindegy volt Nekik, a hardver pedig gyengébb, de csupán a márka és vele a magas ár miatt minden egyéb ésszerű érv nélkül kijelentették, hogy "az iPhone akkor is jobb!"
Most erre itt ez a 2 típus, amik tökre hasonlóak, a leírtakon kívül más lényeges különbség szinte nincs is köztük, mégis egy ilyen kijelentés, hogy visszalépés lenne - azért eléggé hasonló a szitu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!