Megéri iPhone-ra váltani?
Egy S9+-om van jelenleg. 2 vagy 3 éve van meg. Nagyon jól bírja, az akksija alapvetően rossz ugye.. de azóta nem lett rosszabb hálistennek. Egy iPhone 11-et néztem ki, kikúrt jó áron van. Ki akartam próbálni mindig is az újabb iOS-t. De félek, hogy hiányozni fog a One Ui, illetve a 6 gb ram.. a 2x optikai zoom, a QHD-s Super Amoled kijelző, a gyorstöltés.. Bár a 2x helyett kapok egy széleslátószögű kamerát. Amiért váltanék, az a kiváncsiság, illetve az A13-as chip, és mindig is szerettem volna hosszabb ideig játszani a Portré Lightning-al.
Észre fogom venni ezeknek a hiányát?
Vagy lesz ami "kárpótól"? De legalább kitudnám használni az Airpodsomat 100%-osan mondjuk.🤔
A másik kiszemeltem egy S20 ultra, de az nagyon drága, még mindig.
Ha van, aki ugyanebben a cipőben járt, az utóbbi 1 évben, az kérem írja le a véleményét♥️
amiket leírtál hiányok azoknem olyan dolgok hogy sírni kell értük
a ram mennyisége az más tészta ugye tudod
telefon gyors lesz mert az én telefonomba is az a chip van ( SE 2020)
nekem a portré modok rohadtul bejönnek
Megérni megérheti, hiszen csak egy újabb modell.
Én mondjuk valószínűleg soha nem fogok már visszatérni iPhone-ra. (Lightning csatlakozó miatt.)
Viszont jelenleg is van itthon egy Ipad Air 2020-am. :)
- Oledes telefonokat használok már nagyon rég óta, és hát eléggé feltűnik, hogy az Ips Ips.
- 4gb RAM hááát nem feltétlen a legjobb egy 6-8gb-os telefon után, viszont azt kiemelem, hogy az Ipadem elsődlegesen laptop kiváltó eszköz számomra...magyarán azon dolgozok és szórakozok.
Ami viszont fixen kárpótolni fog:
-az Iphone-oknak mindig is jó kamerájuk volt
-az alkalmazás kínálat, rengeteg extrém jó alkalmazás van ios-re
-akkumulátor idő, ha nem használod a telefont (szinte alig merül, és ez szokatlan Android után :D)
" 4gb RAM hááát nem feltétlen a legjobb egy 6-8gb-os telefon után " Ha androidos telóra vált.
Kérdező: én is 11re váltottam androidos amoled telóról, a kijelző nekem nem csalódás. ipsből konkrétan a legjobb fajta, sokakat meg egyenes zavar az amoled vibrálása.
Sokan irjak itt a 4gb RAM-ot mint hatrany. Valoban kevesnek tunik, DE! az iphone minden alkatreszt sajat maga gyart, ezert ugy van optimalizalva, hogy a legjobban mukodjon. Nem veletlen az, hogy "csak" 4 gb ram kerult bele. Egyreszt igy olcsobb, masreszt meg a vilag leggyorsabb chipje van az iphone 11-ben, ezert arra optimalizaltak mindent, szoval szerintem tudjak, hogy mit kellett belerakni.
Sajat tapasztalatom nincsen meg, mivel nem iphone-t hasznalok, de erosen gondolkodom, hogy egy iphone 11-re be kellene ruhazni, es a jelenlegi telefonomat (A70-et) lecserelni.
Mindenesetre ird meg legyszi kerdezo, hogy hogy dontottel :D
azt mondja h minden alkatrészt maga gyárt xd
valóban?
csak azért a sony tol veszik a gyártók a kamerát és a samsungtól a kijelzőt
de mindent maga gyárt xd
Már döntöttem 🙂
Holnap fogok venni egy iPhone 11-et.
Majd 1-2 hét múlva írok véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!