Melyik telefonra éri meg váltani?
Nekem is XS-em van, ugyan nem Max, de nagyon imádom, remek telefon. De mivel a felsorolásodban ott a 11-es széria két tagja is, így lehet, hogy nem ezt választanám.
A 11 Pro Max mellett én csak az akksi miatt tenném a voksom, a telefon mérete mondjuk szerintem pöppet nagy. Ha mondjuk téged is a telefon mérete zavarna, akkor a 11 Pro is jó választás lehet, akkora, mint egy sima XS, de nem sokkal tud kevesebbet.
A többit már neked kell tudnod eldönteni ezek alapján.
"11 Pro ... akkora, mint egy sima XS, de nem sokkal tud kevesebbet."
aha... a 11 pro kevesebbet tud mint az CS?
:DDDDDDDDDD
11 prot vedd kérdező!
ha nagyobb méret kell akkor meg a pro maxot
Még így sem jó....
A 11 pro max 2 azaz kettő dologban más mint a 11 pro
Nagyobb a kijelző és nagyobb az akksi... ennyi!
való igaz a korábbi 2 méretben gyártott iPhoneoknál volt tudásbeli különbség - jellemzően a nagyobbikban jobb volt a kamera. de a 11 pronál ez a különbség már nincs. csak a méret más.
A felsoroltak közt nincs sok különbség - processzor, kijelző, kamera, akksi - mindent összeségében a 3 közül egyértelműen a 11 Pro Max a legjobb! Sőt, ahogy nézem, nem csak ezek közül, hanem amúgy is az 512 gigás 11 Pro Max a létező legjobb iPhone!
Viszont az S10 is felsőkategóriás telefon, és mivel az Apple márkát súlyosan meg kell fizetni, ezért egy iPhone kevesebbet ad több pénzért, a 11 Pro Max nem, de minden más iPhone hardveresen visszalépés lenne az S10 után, szoftveresen pedig majd kiderül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!