Kötelező leadni a mobiltelefont az államilag támogatott készülék-csereprogramban? Vagy megtartható???
"Itt az a poén, hogy vannak sokan, akiknek nem kell az okosnak mondott hulladék teló, amit naponta töltögethetsz."
A csereprogram nem kötelező, a részvétel önkéntes.
A 2g továbbra is használható változatlanul, és továbbra is kaphatósk nyomógombos készülékek.
A pályázat a digitalizáció, a mobilinternet elérés támogatására jött létre azok számára, akik eddig 3G szolgáltatást használtak, és a 3G kivezetés miatt hátrányba kerültek.
Tehát továbbra sem kötelező az igénybevétel lehetőséget kihasználni amit a pályázat nyújt.
"Másrészt a parásoknál már megy az okoskodás, hogy biztos huncutság van az új telefonban, mint nyomkövetés-adatgyűjtés-megfigyelés....stb és lássuk be, van alapja a "cukros bácsi ajándékának":D
Az esélye így is megvan, bárhol vehetsz olyat elvileg, ha nagyon akarják, megoldják. Lehet hogy most is olyanod van, ami már jelez hogy a gyakorin gyanús hozzászólásaid vannak.
11
Mégis kötelezőnek állítják be, ami már eleve úgymond gyanús.
Nem írtál semmi újat...
12-es. Én annyira nem látom, hogy kötelezőként hirdetik. sőt nagyon nem is reklámozzák. (max internetesen van néha egykét cikk) Plusz a pontos 3G lekapcsolási dátum sincs meghatározva csak annyi, hogy 2022/23. a szolgáltatók döntése nyomán. Telekom pl már kilőtte.
Pl a 2013-es Analóg tv adás lekapcsolást ezerszer jobban hirdették. És még ott is sok eset volt ahol mégse tudtak róla. Itt most ezt a programot fent kéne tartani minimum a utolsó lekapcsolási napig, különben lesznek akik akkor jönnek rá, hogy ha nem lesz mobilnetjük :D Pontosabban lesz mert 2G-n is add csak az lassú.
13
Komolyan, mennyire kell betegnek lennie valakinek, hogy érdekelje a mobilnet???
Nincs annál szánalmasabb látvány, amikor egy kis vágódeszkán szerencsétlenkednek sokan netezés címén...
Akik régi telót használják, tojnak a mobilnetre...+heti 1x töltik az akkut is a modern napi helyett...nincs itt hátrány.
14. Hát igazából én is csak ritkán használom mobilnetről. Itthon meg itt a Wifi na az kivan használva. Ugyanakkor telefonálni se szoktam egy évre elég rá 2k feltöltés. Akivel beszélek vele ott a facebook :D
Én mint írtam egy 10 éves készüléket okosteló volt az is cseréltem le evvel a pályázati programmal. egyrészről akksi baj volt, plusz a böngészőkön kb semmi se jött be ami https:// kapcsolattal kezdődött, de már se frissítés se semmi sem volt rá. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!