Huawei p30lite mikrofon probléma, találkozott e mar valaki ezzel es mi lehet a megoldas?
Nem tudom, de nekem a Xiaomi készülékemen ugyan ez a helyzet. Ha rendesen beszélek, akkor jó (Viszonylag), de kihangosítva recsegve lehet hallani, és késik a hang. De ha mondjuk hangüzenetet küldök, vagy ha kamerázok, akkor működik minden szépen, öröm hallgatni.
Én arra gondoltam, hogy a zajszűrőhöz van ennek valami köze, másra nem tudok gondolni. Vagy nekem még az fordult meg a fejemben, hogy mivel a telefon megvásárlásakor eléggé időhíján voltam, és a két kezem tele volt, anyukámat kértem meg, hogy rakja be a kártyát az új telefonomba, és elképzelhetőnek tartom, hogy a SIM lyuk helyett a mikrofonba szúrta a tűt, vagy nem tudom. Mindenesetre én is ezzel a problémával küzdök most, ha nincs semmi megoldás, akkor én rootolom, és kikapcsolom a zajszűrést.
Itt az én kérdésem erről:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Most az is megfordult a fejemben, hogy mivel nem egyedi a probléma, és nem csak Xiaomin jelentkezik, akkor nem lehet, hogy valami f.szom android rendszerkomponens zavar be neki?
Hányas Android van a P30-ason?
Kérdező:
A Xiaomis vagyok.
Nálad videóhívásnál milyen a mikrofon? (Úgy értem, ha be van kapcsolva a kamerád)
Nálam a Xiaomin kihangosítva, de bekapcsolt kamerával kiválló a mikrofonom. 5 percig beszéltem ma egy csoportos videóchatben, úgy, hogy közben a kamerám engem mutatott, és egyszer sem akadt meg, visszanéztem a felvételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!