Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ipad 3 és Ipad 4 készülékek...

Ipad 3 és Ipad 4 készülékek használhatóak még valamire?

Figyelt kérdés

Nekem és a tesómnak kellene. És láttunk jó áron ilyen tabletteket. Játszani nem nagyon szeretnénk rajta. Ha mégis akkor egy fél óráig csak elmegy rajta pár játék.

Inkább munka, jegyzetelés, netezés, filmnézés lenne a cél. Hozzám kerülne az Ipad 3. Mivel én úgyis kevesebbet használnám mint a tesóm. Én a telefonomat Galaxy S9 viszont sokszor használom.

Neki viszont a telefonja is rosszabb. Xiaomi Redmi Note 2-je van.

Egy ismerősöm szerint az Ipad 5 még használható kategória. A 4 elvileg hasonlóan erős a 3 viszont nem tudom hol van. Viszont valaki az IPad 6-ra meg IPad mini 4-re esküszik már ilyenkor 2022-ben.

2022. júl. 16. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Jegyzetelni jó

Jàtékra és filmezésre nem

2022. júl. 18. 05:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Van egy iPad 3asom amin konkrétan semmi(!!) nem tölthető már le kb.

Én pdf-eket olvasok róla.

Kb ennyire jó. De még a youtube sem megy már el rajta. Minimum egy iPad mini 3ast vagy iPad 5. Generáció beszerzését ajánlom.

A 4. Generációs iPad is nagyon régi már sajnos. Viszont azon még LEHET hogy egy youtube alkalmazás elfut. De már a böngésző sem támogatja

2022. aug. 10. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!