Hány vattos töltőfejet használhatok az iphone se(2020) készülékemhez?
Karácsonyra fogom megkapni a fent említett telefont és a telekomban egy külön töltőfejet is megkellet venni, mert a dobozban nem adnak hozzá. Egy 20 W-os teljesítményű töltőfejet vennünk meg(azt hozta ki a telekomos eladó), de itthon láttam, hogy elvileg csak 18 W-tal lehet tölteni ezt a telefont. Nem baj, hogy nagyobb a töltőfej teljesítménye és csak 18 W-ot fog a telefon belőle használni vagy vigyen vissza és cseréljem kissebre?
A válaszokat előre is köszönöm.
7500 wattos a villanyóran a biztosíték.
Ezek alapján, szerinted ?
Ha van egy víztartályod ami 20 liter/másodperc mennyiségben tud vizet szolgáltatni, de a lovad csak 18lter/másodperc mennyiséget tud meginni.
Mi fog történni?
Lecseréled a víztartályt 18literesre? vagy iszik a ló amennyit iszik a többi meg megmarad
Meg is válaszoltad a kérdést.
"Nem baj, hogy nagyobb a töltőfej teljesítménye és csak 18 W-ot fog a telefon belőle használni vagy vigyen vissza és cseréljem kissebre?"
Nem.
Teljes fogalomzavarban vagy. Milyen biztosíték 7,5kwattos? A biztosítéknak terhelhetősége van, amelyet áramerősségben adnak meg [A].
Szia!
Nekem volt ilyen telefonom, és vagy 18w vagy a 27w gyári adapterrel töltöttem, semmi baja nem lesz tudja a gyors töltést azonban az akkumulátort kicsit jobban avultatja, mint a lassú 5w-os töltés.
Arra próbálj meg figyelni, hogy 20 és 80% között ingadozzon az akkumulátor töltöttségi szintje az tesz neki a legjobbat. Ez a telefon egy ilyen erős töltőfejjel kb. 20 perc alatt feltölt 20-ról 80-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!