Ha most veszek egy iPhone SE 2020-as készüléket, akkor az mennyi ideig lesz használható?
Arra vagyok kíváncsi, hogy meddig támogatott illetve meddig fut el belassulás és kínlódósság nélkül?
(Gondolok itt a frissítésekre és arra, hogy nem tudom mennyire konteó ez a szándékos szoftveres lassítás, de ameddig valóban ugyanazt nyújtja, mint új korában)
Szia!
Ha a régi Iphone Se példájára támaszkodunk, akkor 5 évig. Mert ő 2016 elején jelent meg, és 2020 végéig lesz támogatva szoftveresen az Apple által.
"2020 végéig lesz támogatva szoftveresen az Apple által"
Pontosítok: Addig kapja meg az új iOS-eket.
A támogatás utána is meglesz. Ha valami biztonsági probléma merül fel akkor frissíteni fogják.
Én épp most kaptam egy frissítést a 2013-as iPadomra.
Ez a meddig kap frissítést kérdés is egy nagy baromság. Attól hogy nem kap frissítést, még fog tovább működni, nem lesz használhatatlan.
A 3GS-emre az iOS 6.1.6 a legújabb... és tökéletesen működik!
"szándékos szoftveres lassítás"
volt ilyen, de már nincs. Kitört egy nagyobb botrány és az Apple már nem lassítja az eszközeit.
A leggyengébb pont az akku, de abból is lesz még 5-6 év múlva is gyári alkatrész.
Egyszóval: nefossá! :D
ha eddig is iphonet használtál akkor tudnod kéne h kb mit meddig nyomnak
de ez kb olyan kérdés amire szimplán rákeresel egy csomo találod fog kidobni neked a google
"ha eddig is iphonet használtál akkor tudnod kéne...." - na ez az a tipikus neszesemmi válasz, amivel senki nem lesz előrébb.
Amúgy nekem egy iPhone 4s volt 2013 márciusa-2017 márciusa között, amit 13-ban egy éves használtként vettem. Úgyhogy több, mint 3,5 éve nem volt iPhoneom. Most tudnék venni újat is akár, azóta Samsung androidokat használtam, de valahogy az Apple stabilitása okán újra elkezdtem vonzódni hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!