Nem rég kaptam egy iphone 5 készüléket, tudom nem egy új készülék, de még is még meddig lesz használható, jó, készülék?
Én a 3gs-ből indulok ki. Még mindig jól muzsikál, holott brutál régi telefon, bár más sok app nem fut rajta, nyilván nem lehet feltenni rá az iOS 7-et sem ha jól emlékszem, de semmi baja nem volt soha, az atombombára is ellenáll. Ha feltöltöm, menne. Wifi, alap netezés ilyenek (nem 3d-s játékra gondolok) ezek ugyanúgy működnek, csak lassabb mint az újabbaknál, sokat "gondolkodik". Mindebből azt mondom: jól meg vannak csinálva ezek a készülékek. Bár az i4-nél tapasztaltam a tudatos hirtelen egyszerre lefagyós problémát, máskor is írtam már ide, hogy több kollégámnak i4-en pár héten belül kezdtek el döglődni a 4-es iphone-ok (túl sok kollégmnak volt ugyanaz a gond ezt véletlennek nem nevezném már), de érdekes, hogy azóta sem, megy és bírja a dolgot, ugyanaz mint 3gs-nél. Lassabb, akadozik, de "él", "reagál" :)
Remélem ebből a pár példából látszik, hogy mit gondolok a válaszra. Sok sikert a telóhoz. Ha vigyázol rá, sokáig kitart majd. (ui: mindig lehetnek kivételek, amit írtam, általánosságban fogalmaztam).
Ha megszereted az iOS-t, akkor könnyű lesz. Ha nem, vissza fogsz váltani és nem célszerű megtartani a telót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!