Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem rég kaptam egy iphone 5...

Nem rég kaptam egy iphone 5 készüléket, tudom nem egy új készülék, de még is még meddig lesz használható, jó, készülék?

Figyelt kérdés

2015. júl. 31. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2 évig még biztos.
2015. júl. 31. 12:45
 2/6 A kérdező kommentje:
De az iphone 5 már egy 3 éves telefon, akkor azt mondod még 2 évig jól használható? akkor pl. az 5s még tovább bírná, hisz sokan mondják hogy időtálló készülékre sikeredett
2015. júl. 31. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Értelem szerűen az 5S még tovább lesz használható készülék.
2015. júl. 31. 18:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Félre értettük egymást, úgy értem hogy említetted hogy 3+2 tehát öt éves hardver is használható, akkor ha az 5s-et nézzük aminek lényegesebben brutálisabb a hardvere akkor az akár még tovább bírhatja tehát, nem 5 hanem akár 6-7 évig?
2015. aug. 4. 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a 3gs-ből indulok ki. Még mindig jól muzsikál, holott brutál régi telefon, bár más sok app nem fut rajta, nyilván nem lehet feltenni rá az iOS 7-et sem ha jól emlékszem, de semmi baja nem volt soha, az atombombára is ellenáll. Ha feltöltöm, menne. Wifi, alap netezés ilyenek (nem 3d-s játékra gondolok) ezek ugyanúgy működnek, csak lassabb mint az újabbaknál, sokat "gondolkodik". Mindebből azt mondom: jól meg vannak csinálva ezek a készülékek. Bár az i4-nél tapasztaltam a tudatos hirtelen egyszerre lefagyós problémát, máskor is írtam már ide, hogy több kollégámnak i4-en pár héten belül kezdtek el döglődni a 4-es iphone-ok (túl sok kollégmnak volt ugyanaz a gond ezt véletlennek nem nevezném már), de érdekes, hogy azóta sem, megy és bírja a dolgot, ugyanaz mint 3gs-nél. Lassabb, akadozik, de "él", "reagál" :)

Remélem ebből a pár példából látszik, hogy mit gondolok a válaszra. Sok sikert a telóhoz. Ha vigyázol rá, sokáig kitart majd. (ui: mindig lehetnek kivételek, amit írtam, általánosságban fogalmaztam).

Ha megszereted az iOS-t, akkor könnyű lesz. Ha nem, vissza fogsz váltani és nem célszerű megtartani a telót.

2015. aug. 4. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Így számolva, 7 évig lesz használható a telefonod. Igaz, hogy az akkuja már jövőre tönkremegy, de ez ne zavarjon. A telód még így is bírja 5 évig.
2015. dec. 14. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!