Kaptam egy samsung galaxy A20e készüléket de nem lehet bele sehol sem sim káryát rakni így fogalmam sincs hogy lesz használható telefonom?
Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 20:06
1/11 neincat válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=kpS8-emWFBk&feature=emb_logo
nagyjából fél percbe tellett.
2/11 A kérdező kommentje:
wow mekkora xar ez a kialakítás
2021. jan. 29. 20:19
3/11 neincat válasza:
te is valami hatalmas IQ betyár lehetsz
4/11 A kérdező kommentje:
mivanxdd
2021. jan. 29. 20:32
5/11 anonim válasza:
Utóbbi jó pár évben szinte minden telefonon így van a SIM-tálca, tekintve hogy nem levehető a hátlapjuk. Barlangbann éltél eddig?
6/11 A kérdező kommentje:
képzeld 2017 óta ugyan azt a telefont használtam alactel one touch seven szal ez az első amivel találkoztam... szerinted a telefonok terén a tapasztalatlanságom az iq szintem determinálja?
2021. jan. 29. 20:43
7/11 neincat válasza:
1es/3as vagyok
a telefon használati tudás semmiképpen sem
de az, hogy egy google keresés nem jut eszedbe, ahogyan írsz, illetve a reakciód és a kérdés hangvétele sokkal inkább :)
8/11 anonim válasza:
Olyan izék vagytok. Tessék, akinek 3 évig alkatele van, az ilyenné válik. Nem tehet róla szegény.
9/11 anonim válasza:
Kedves válaszolók, felesleges átmenni személyeskedésbe, egyrészt az oldal szabályzatába is ütközik, etikátlan is és nem is segít senkin.
10/11 anonim válasza:
Nagyon ajánlom neten rákeresni a telefonod kezelési útmutatójára, aztán alaposan átolvasni.
Kissé más, mint a régi telefonod.
Megspórolod a majdani ide kiírt felmerülő kérdéseket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!