Hogy lehet kijelentkezni a messengerből, ha a Facebook fiókomból már kijelentkeztem egy készüléken?
Facebook fiókból kiejelentkezel attól még a messengerből nem. Úgy tudom, messengernél nincs is kijelentkezési lehetőség, legalábbis olyan, mint a fiókból.
Két megoldást ismerek, egyik változtasd meg a jelszavadat és elvileg akkor kilép onnan is - ez nem 100%- a másik, ha még hozzáférsz a telóhoz akkor ott beállítások/alkalmazások/messenger/kényszerített leállítás/ összes adat törlése. Így garantáltan kilép, de így a másik ember messengeréből is és majd neki újra be kell jelentkeznie a messengerébe, beírni a jelszót.
Köszönöm szépen a választ. Az illető attól fél, hogy az összes régi beszélgetését el fogja ezzel veszíteni. Ez így van?
Mert azt írja a tárhelynél, hogy:"Minden adatát véglegesen törölni fogja, fájlt, adatot fiókot, adatbázist."
Tehát a sajátját is?
Azok a beszélgetések, képek nem a telón vannak, hanem az alkalmazásban. Szóval ugyanaz, mint amikor te beléptél az ő telóján, te is láttad a régi beszélgetéseidet. Pl. elromlana a telója, vesz másikat, ott bejelentkezik ugyanúgy meg van minden.
Csak teljesen kiléptett mindkettőtöket ennyi fog történi. Bejelentkezik vissza jön minden neki.
Igen a facebook jelszó.
Azt mondjuk nem értem, miért nem tesznek már hozzá egy kijelentkezést, mindig visszatérő probléma. 🙇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!