Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet kijelentkezni a...

Hogy lehet kijelentkezni a messengerből, ha a Facebook fiókomból már kijelentkeztem egy készüléken?

Figyelt kérdés
Nem saját telefonban léptem be az fb.- ba, mert az enyém otthon maradt.Utána onnan kijelentkeztem, de a messenger üzeneteim továbbra is érkeznek arra az idegen telóra is, meg a sajátomra is.Hogy lehetne eltávolítani onnan a ms.fiókot?

2022. júl. 9. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a telefon beállításaiba, és az alkalmazások közt keresd ki a messengert , majd töröld ennek tárhely adatait.
2022. júl. 9. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Facebook fiókból kiejelentkezel attól még a messengerből nem. Úgy tudom, messengernél nincs is kijelentkezési lehetőség, legalábbis olyan, mint a fiókból.

Két megoldást ismerek, egyik változtasd meg a jelszavadat és elvileg akkor kilép onnan is - ez nem 100%- a másik, ha még hozzáférsz a telóhoz akkor ott beállítások/alkalmazások/messenger/kényszerített leállítás/ összes adat törlése. Így garantáltan kilép, de így a másik ember messengeréből is és majd neki újra be kell jelentkeznie a messengerébe, beírni a jelszót.

2022. júl. 9. 14:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ. Az illető attól fél, hogy az összes régi beszélgetését el fogja ezzel veszíteni. Ez így van?

Mert azt írja a tárhelynél, hogy:"Minden adatát véglegesen törölni fogja, fájlt, adatot fiókot, adatbázist."

Tehát a sajátját is?

2022. júl. 9. 14:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, megmarad minden, csak újra be kell jelentkeznie jelszóval.
2022. júl. 9. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azok a beszélgetések, képek nem a telón vannak, hanem az alkalmazásban. Szóval ugyanaz, mint amikor te beléptél az ő telóján, te is láttad a régi beszélgetéseidet. Pl. elromlana a telója, vesz másikat, ott bejelentkezik ugyanúgy meg van minden.

Csak teljesen kiléptett mindkettőtöket ennyi fog történi. Bejelentkezik vissza jön minden neki.

2022. júl. 9. 14:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Messengerhez nem tudunk jelszót, se én, se ő. Csak az fb.- hez. (E- mail cím+ jelszó, ezt tudjuk a fb.hoz.Ugyanez kell a messengerhez is?
2022. júl. 9. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen a facebook jelszó.

Azt mondjuk nem értem, miért nem tesznek már hozzá egy kijelentkezést, mindig visszatérő probléma. 🙇

2022. júl. 9. 15:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2022. júl. 9. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!