Melyik Samsung éri meg jobban?
iPhone 12 volt eddig nekem(előtte A szériás Samsung), csak pár hónap alatt előjött az, hogy kevés a tárhely, meg stbstb.
És lehetőség szerint szeretnék visszaváltani Samsungra, és a S21-et néztem ki, akkor a S21 FE-t, meg a S22öt(igazából nem tudom mi a három közt a különbség), szóval véleményeket kérek a telefonokról:)
Mer' a samu nem telik be?
Dehogynem....
Érdekes nekem sosem pofátik az újfón, hogy kevés a hely. Kell egy kicsi időt ráfordítani és kigyomlálni a sok sz.rt ami nem kell. Például a messengeren és a többi appon küldött képek rengetegeg foglalnak. Meg a tiktok és hasonló appok letöltött dolgai szintén sok-sok gigát felhasználnak.
Beállítások -› Általános -› iPhone tárhely és látod hogy mi zabálta fel a helyet.
De!
A felhasználók 99%-a nem ismeri a készülékét, addig lát csak amig letölti a tiktokot, messengert, stb. Ha meg gond van a telefonnal akkor mindjárt venni akar másikat... Ettől agyhúgykövet kapok :D
2-es voltam.
tedd fel még egyszer a kérdést, iphone nélkül, mert ezek nem nyugszanak.
:)
#8 Nem ki, hanem kik, ha matematikailag helyesen akarunk fogalmazni. Mindamellett igaza van #4-nek, valóban sokan vannak azok, akik töltenek-töltenek aztán hopp kevés a 64 giga.. hopp kevés a 128 giga is.. a telefon meg fuldoklik a képekben, játékokban ideiglenes fájlokban gyorsítótárazott adatokban stb stb... De hasonló ok a cserére az is, ha kicsit tovább tölt a telefon egy-egy alkalmazást pár másodperccel, hogy "de dög lassú lett.."
Kérdező, ha meg nem csak az a gondod, hogy kevés a tárhely, akkor írd le konkrétan mi bajod. Viszont nekem inkább ez csak pénzlóbálásnak tűnik, ugyanis, ha azt akarod megtudni, hogy melyik éri meg a három telefon közül, akkor nem teszel hozzá felesleges körítést, hogy "mer a ájfónt akarom lecserélni mer kevés a táhely!" később meg "de amúgy nem csak az a baj vele".. akkor kérdezd meg konkrétan, körítés nélkül, hogy melyik éri meg és kapsz érdemleges választ.
Az én válaszom pedig az, hogy attól függ, hogy neked mire kell a telefon. Ha ezt leírod, akkor meg tudom mondani neked, hogy melyiken érdemes elgondolkodnod. Mert lehet okosabban is meg lehet ezt csinálni, de ha villogni akarsz hogy neked mi telód van, akkor a legdrágábbat, akkor is, ha nem használod ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!