Android 12-es frissítés után jobban merül a fél éves Samsung S20 FE készülékem?
Figyelt kérdés
Más is megfigyelte ezt? Kb 20%-al több fogy a nap végére, pedig a használat változatlan.2022. febr. 17. 13:56
1/10 anonim válasza:
Jutalom a nap végén.
Az enyémen nem tapasztaltam, igaz még csak tegnap frissült.
2/10 anonim válasza:
3/10 Ypszilon1980 válasza:
Van egy pár idegesítő hibája Samsungoknál. Mindig az a javaslat, hogy factory reset,csak nem old meg semmit, viszont fél nap mire mindent visszaállítasz a telefonodon, hogy olyan legyen, mint volt.
5/10 anonim válasza:
Amikor az ember kezéhez kapja a telefont, újonnan a boltból legyen az-az első hogy az ilyen "updateket" letiltani.. Mert totálisan felesleges.
6/10 Ypszilon1980 válasza:
Ez nálam nem auto update volt, de a fene gondolta, hogy rosszabb lesz.
7/10 A kérdező kommentje:
Barátom S10+-a 4 óra alatt 60%ot merült. Ma írtam a Supportnak, azt a választ kaptam, hogy az Appok frissítése vesz el ennyi energiát, mert elhúzódó a frissítés, nem egy nap jön az összesre. Azt már nem írtam, hogy a frissítések ki vannak kapcsolva, mert az lett volna a válasz, hogy pont ez miatt merül akkor. Nekem 12 óra alatt merült 45-50%-ot erős használattal, ebben a percben van az akku 52%-on, csak 7 órája használom, és ma épp alig van kézben...
2022. febr. 22. 12:50
8/10 Közveszélyes Kontár válasza:
#7 ha frissites be van kapcsolva azert merul, ha nincs meg azert?:D ez lenne a support valasza?
valoszinu direkt csinalta samsung hogy kevesebbet hasznalhasson a telefon
lehet van valami gond akkuval, csak ezt nem akarjak nagy dobra verni, foleg ha nem mindegyiknel lehetseges
9/10 anonim válasza:
Nyilván azért az is bennük van, hogy vedd meg az új telefont ha lassúlt..
Gondolom valamiféle mesterséges bútítást/downgrade-t csinálnak Android terén, hogy jobban fogyanak az új telefonok.. Mert ha van egy 150-200 ezer forintos telefonód, ami elmehetne 4-5 évig is akár akkor ki venné meg az újakat 2 évente??
Marketing.
10/10 Ypszilon1980 válasza:
Akkor az lett volna a válasz, hogy factory reset, mindig ez, semmi mást nem tudnak. Nekem A52s-en ugyanez van, bár ennyire nem merül jobban, csak azt tudom, hogy mikor megvettem, akkor estig kibírta, most tölteni kell délután már, illetve éjszaka is jobban merül, plusz beszélgetés közben sokszor nem kapcsol ki a kijelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!