Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy használt iphone 11/xs...

Egy használt iphone 11/xs ,vagy egy vadi új Samsung A52 érné meg jobban?

Figyelt kérdés
A használt xs nagyjából egy árban van az új a52 telefonnal,az iphone 11 pedig picit drágább mint ez a kettő.Szerintetek melyik érné meg jobban?🤔

2022. febr. 5. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Iphone 11
2022. febr. 5. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
iPhone szerintem is
2022. febr. 6. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg már az A52S 5G az a kategória ami méltó kihívója a régebbi iPhone-oknak, innentől már azt választhatod amelyik rendszert preferálod.

Inkább újonnan vennék személy szerint telefont, annak nincs előélete.

Rengeteg iPhone kerül ráadásul sufni szervízekbe, aztán kerül rá utángyártott olcsó kijelző, vacak akkumulátor stb.

2022. febr. 6. 13:56
 4/5 anonim válasza:

Egyértelműen iphone!

Én évek óta iphonet használok, nem fagy le, nem lassul be, a rendszerét is imádom.

Sokkal jobb mint a samsung!

Nekem volt XS-em is és imádtam, most 11-em van és maximálisan meg vagyok vele elégedve.

Valamelyik iphonet válaszd, abban biztos nem fogsz csalódni!😊

2022. febr. 7. 03:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Az iPhone 11 kijelzője gyengébb,mint a másik kettőnek,ez is lehet egy szempont. "Sima" A52-t nem vennék, csak az A52s 5G-t (árban kb. ugyanaz). Tudásban nagyjából ott lehet,mint a XS,viszont az új vs. használt közül én mindig az újra szavazok,még akkor is,ha tartósság szempontjából az iPhone-t többre tartom.
2022. febr. 7. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!