Mit gondoltok a hasznalt telefon vasarlasrol?
Régen sok használt telefont vettem de mindig lekellett cserélnem mert baja volt, vagy szervizben volt 2-3 hétig és vagy telefon nélkül voltam, vagy valami ideiglenest használtam addig. Ebbe egy idő után belefáradtam és vettem részletre egy középkategóriás normális elfogadható márkájú telefont amivel elvagyok 2-3évig gond nélkül és ha már kezd bajos lenni lecserélem.
Nem szeretek állandóan telefont cserélni mert mindegyik más, meg beállítani rajta a szokásos dolgokat amik nekem kellenek stb... ezt meguntam. Nekem okostelefon is csak arra kell hogy google elérhető legyen, youtube, messenger, viber és lehessen telefonálni, meg persze használható navigáció is legyen mert viszonylag sűrűn használom és ennyi.
Szerintem sem olyan dragak a mai telefonok, nyugodtan lehet a szolgaltatotol is venni, kedvezmenyesen.
200 ezer korul mar lehet kapni viszonylag jo telokat is.
Az alatt ennyi erovel mar zoknit is vehetnel.
Utóbbi két telefonom használt, régebbi csúcskategória. Semmi gond nem volt velük.
Én inkább veszek egy régebbi csúcskategóriást mint egy középkategóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!