Ha interneten vásárolok telefont, és esetleg kiszállítás közben lesz valami baja, ami csak működés közben derül ki, azt kicserélik nekem ingyen? Vagy nem vállalnak érte garit? Mi a véleménytek az ilyen netes vásárlásról? Volt már vele problémátok?
A párizsis-zsömléből kihagytad a párizsit.
Melyik oldalról rendelnéd a telefont?
Ahonnan vásárolnál, el lehet olvasni a vásárlási , garanciális , stb feltételeket.
Azért nem jellemző, hogy szállítási sérült legyen egy telefon.
Nagyban függ az oldaltól, ahonnan rendeled.
Nekem volt olyan, ahol a sofőr megvárta amíg kipróbáltam a telefont, hogy ha nem jó akkor viszi vissza. De olyan is volt, hogy csak simán átvettem és kész.
Ha a csomagolás sérült akkor ne vedd át. Akkor van esély arra, hogy a készülékkel is gond van. Ellenkező esetben szinte kizárt. Ha nem fizikai behatás miatt van gond a készülékkel akkor meg a gar él. Szóval nem nagyon van mitől tartani. De mindenképpen megbízható oldalról, magyar garral érdemes venni.
Sziasztok! Köszi a gyors válaszokat! A telefont a www.ujmobilok.hu oldalról szeretném rendelni! Ha gondoljátok, akkor rá tudtok keresni is a boltra, én így talátam rá:
google---> sony xperia sp---> sony xperia sp c5303 (Az árukereső oldala)----> ott lejjebb görgettek és lent vannak "ajánlatok" én persze egyből felfigyeltem a 48010 ft-s ajánlatra...
idézek neked az oldal garanciális leírásából:
"e) FONTOS:
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy NE frissítsék a készülékükön a szoftvert, mert meghibásodásokkal járhat, aminek javítási költsége a Vásárlót terheli!"
ennyit erről
felejtsd el őket, valami gányolt unlock-olt szart árulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!