Iphone, samsung vagy Huawei? L
Nos, a Huaweit sajnos Trump tönkrevágta, mert Google szolgáltatások nélkül nem ér semmit, pedig egyébként a legjobb telefonok lennének. Én is addig fogom használni a P30-at, amíg ki nem leheli a lelkét. Utána meg Xiaomi.
Samsung nem rossz, de a szoftvere nem olyan jó és ár/érték arányban rosszabb, mint a Huawei vagy a Xiaomi, az iPhone-ról meg ne is beszéljünk.
Amúgy nem értem, miért kínlódsz használttal. Asszonynak 65-ért vettük a Redmi Note 9-et. Ha ennyit sincs rá, akkor inkább várj még kicsit.
iPhone ár-érték arányába számold bele a hosszú szoftveres támogatást is.
Egyébként iPhone 6-ot ne vegyél, elég régi már. Legalább 8-ast vegyél, meg talán a 7, ami még elmegy, de ettől régebbit én nem vennék.
Mit jelent a hosszú szoftveres támogatás? Csak mert én egy Androidot sem 2 évig használok és általában két főverzió frissítés azokra is szokott lenni.
Egyébként érdekes, hogy míg a legtöbb gyártó simán vállal 2 vagy akár 3 év garanciát, addig az Apple kiverte a hisztit, hogy most kénytelen 2 év garit adni 1 helyett a törvény miatt...
“Samsung nem rossz, de a szoftvere nem olyan jó és ár/érték arányban rosszabb, mint a Huawei vagy a Xiaomi, az iPhone-ról meg ne is beszéljünk.”
Ár-érték arányban, ponthogy az iPhone a legjobb, ugyanis messze ez kapja a legtovább a támogatást, ez a legértékálóbb. Utána jön a Samsung. A Xiaomi pedig leghátul. Mondom ezt úgy, hogy mindhárom márkából volt telóm. Sokra megyek vele, ha Szijamiaut 250 helyett 50 ezerért is kapok, de 1 android verzió utàn szarik rà a gyártó, igénytelen kèpeket csinál, mono a hangzása, magas a SAR értéke, stb
Aki profi képeket akar csinálni, az fényképezőgépet vesz. Ha nyaralni megyek, én is viszem a gépet. A mobilban a kamera meg minden másra jó: lefotózni hirtelen valami érdekeset, lefotózni az eladni kívánc cuccot, facebookra csinálni képeket, stb.
Az 1 Android verzió sem 1 hanem 2 szokott lenni és amúgy meg gyönyörűen megy évekig frissítés nélkül is. Mono hangzás kit érdekel? Ha a haveroknak mutatsz meg egy youtube videót, ott mindegy, ha meg zenét hallgatsz, úgyis fülessel teszed, az meg stereo.
Cserébe egy iPhone ugyanannyi RAM-al, tárhellyel és ugyanolyan erős procival háromszor annyiba kerül. Kösz, nem. Az ár/érték arány akkor sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!