Xiaomi MI 11T Pro, MI 11 T, Samsung Galaxy A52 vagy Redmi note 11 pro érné meg jobban?
Figyelt kérdés
Elég sok összehasonlítást nézegettem. Alaphasználatra kellene a telefon, jelenleg egy Poco X3 Nfc van, ez már a kezdetektől rossz volt, pont selejtet fogtam ki. Igazából játszanék, videóznék, telefonálnék és minden alap funkció, meg amihez épp kedvem támad hirtelen (ez most hülyén hangzik). Ezen 4 telefon közül nem tudok dönteni. Személyes tapasztalat esetleg van valakinek, tudnátok nekem segíteni, hogy melyik lenne a legjobb választás? Az áruk most lényegtelen, ár - érték arányban szeretném, ha megérné és legalább 3-4 évet kibírna.2022. ápr. 9. 19:11
A kérdező szavazást indított:
Xiaomi Mi 11T Pro
Xiaomi Mi 11T
Redmi Note 11 Pro
Samsung Galaxy A52
10 szavazat
1/3 anonim válasza:
Xiaomi Mi11 pro olyan nincs. Az Xiaomi 11T Pro. Tehát az, a legkevésbé pedig a Xiaomi Redmi Note 11 Pro éri meg. Azt a telefont meg ne vedd! Mert olcsobban kapsz Xiaomi Poco F3-mat ami mindenben sokkal jobb. Oké, esetleg kamerában kicsit elmarad. De ha bele nagyítasz egy képbe alapból rossz lesz mind2. Illetve a dinamika tartomány sem olyan jó a Redmi Note 11 Proban.
Illetve ha a Poco mégsem tetszene vegyél Realme 9 Pro 5G-t. Ugyanaz a proci van ugyan benne mint a 11 Proban. De a Realme sokkal jobban optimanizált mindenben és sokkal korrektebb cég. Szóval ha Xiaomi 11T Prot akarsz helyette jobb a Realme GT 5G 256gb 12gb.
2/3 anonim válasza:
Galaxy A52S ebben az árkategóriában magasan a legjobb.
3/3 anonim válasza:
Ezek közül a 11t pro a legjobb, Samsungban rosszabb a SoC, ha játszol az a legfontosabb kb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!