Samsung Galaxy A52S 5G telefonom akkumulátorát hogyan tudnám karbantartani? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Január eleji a telefon, 2 hete van nálam, tehát szűk 2 hónaposan vettem. Amikor hozzám került, hibatkan volt az akksija - ezalatt azt értem, hogy ha este feltöltöttem 100%-ra és reggel amikor felébredtem, akkor ugyanúgy 100%-on volt. Mostanra sajnos romlott az akkumulátor állapota, vagy én nem tudom, de például tegnap este 88%-on volt amikor lefeküdtem, és ma reggel, ahogy felébredtem sajnos már csak 85%-on volt. Romlott az akkumulátor kapacitása 2 hét alatt ekkorát? És mitévő legyek/hogyan tudnám visszanyerni a 2 hett3l ezelőtti akkumulátorkapacitást? Amikor megvettem a telefont, akkor lett visszaállítva gyárira. És azóta se telepítettem több alkalmazást rá.2022. márc. 17. 07:36
31/111 anonim válasza:
@30
Nekem is megfordult már a fejemben, hogy ez áll a dolog hátterében.
32/111 anonim válasza:
"Aztán 100%-on levettem a töltőről. Már több mint félórája nyomkodom, de még mindig 100%-on van."
"Viszont most reggelre 96% lett... tehát sajnos már megint merül"
xar az aksi, ha nyomkodod merül,
xar mert csak később írja ki mennyire merült le
33/111 A kérdező kommentje:
Miért lenne szar
2022. márc. 19. 14:52
34/111 A kérdező kommentje:
Az akksi?
2022. márc. 19. 14:52
35/111 anonim válasza:
azért mert nem hajlandó úgy viselkedni mint ahogy elvárod,
csak úgy marad 100%-on ha nem veszed le a töltőről,
ha le veszed akkor 100 után a kilencvenes számokat fogja mutatni.
36/111 A kérdező kommentje:
#35 és 2 hete miért maradt úgy?🤔
2022. márc. 19. 21:32
37/111 anonim válasza:
Talán a kezdetekkor még nem volt a készülék megfelelően kalibrálva, hiszen huzamos ideig ált (sok hét) az összeszerelés után feltöltés, merítés és persze használat nélkül. Így nem tudta pontosan meghatározni a készülék hány százalékot is merült az akku. Viszont használat során kalibrálta a készülék az értékeket és azóta a helyes merülési értékeket mutatja.
38/111 A kérdező kommentje:
Dehogy állt. A srác akitől vettem, mindig használta, ezaz 1 telefonja volt. Én másfél hónaposan vettem meg tőle. Eléggé új telefon, de mindig is használva volt. Szóval nem tudom miről beszélsz utolsó
2022. márc. 21. 08:05
39/111 A kérdező kommentje:
Tegnap este fel lett töltve 100%-ra. Levettem a töltőről és kB negyed órát nyomkodtam. Még mindig 100%-on volt, amikor elaludtam. Reggelre mire felébredtem 97% volt. Tehát most már bizonyítottan romlott az akkumulátor állapota sajnos. Hogy tudnám visszanyerni az 1 hónappal ezelőtti formáját?
2022. ápr. 2. 11:01
40/111 anonim válasza:
egy új aksit kell beletenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!