Samsung Galaxy A52S 5G telefonom akkumulátorát hogyan tudnám karbantartani? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Január eleji a telefon, 2 hete van nálam, tehát szűk 2 hónaposan vettem. Amikor hozzám került, hibatkan volt az akksija - ezalatt azt értem, hogy ha este feltöltöttem 100%-ra és reggel amikor felébredtem, akkor ugyanúgy 100%-on volt. Mostanra sajnos romlott az akkumulátor állapota, vagy én nem tudom, de például tegnap este 88%-on volt amikor lefeküdtem, és ma reggel, ahogy felébredtem sajnos már csak 85%-on volt. Romlott az akkumulátor kapacitása 2 hét alatt ekkorát? És mitévő legyek/hogyan tudnám visszanyerni a 2 hett3l ezelőtti akkumulátorkapacitást? Amikor megvettem a telefont, akkor lett visszaállítva gyárira. És azóta se telepítettem több alkalmazást rá.2022. márc. 17. 07:36
11/111 A kérdező kommentje:
#10 akkor amikor megvettem a legelején miért nem merült? Miért csak pár napja merül?
2022. márc. 17. 22:35
12/111 anonim válasza:
mert öregszik!
pár napja betöltőtte a ... napot.
ez kutyaévben számolva ... év.
vagy:
lehet rajt felejtetted a töltő.
" ha este feltöltöttem 100%-ra és reggel amikor felébredtem, akkor ugyanúgy 100%-on volt. "
13/111 anonim válasza:
"hogyan tudnám karbantartani?"
hallottál arról, hogy csak 80-85%-ig töltsd fel.
14/111 anonim válasza:
A semmin problémázol, arra nincs megoldás. Az 5.-ben írtam. Kipróbáltad? Nem. További kellemes rinyálást.
15/111 A kérdező kommentje:
#12 most magyarul és értelmesen
#13 nem! Miért csak addig?
#14 nem próbáltam még ki. De kő fogom mint írtam!
2022. márc. 18. 07:50
16/111 anonim válasza:
"mint írtam!" Hova? Mert ide nem.
17/111 anonim válasza:
"most magyarul és értelmesen"
ebben mi az értelem?
De kő fogom mint írtam!
18/111 anonim válasza:
lehet rajta felejtetted a töltőn
ha este bedugtad tölteni és reggel mikor nézted még rajta volt a töltésen azért volt 100%.
19/111 A kérdező kommentje:
Nem felejtettem rajta. Nem vagyok h*lye tudom hogy mit csinálok
2022. márc. 18. 12:15
20/111 A kérdező kommentje:
Viszont! Mai nap is lemerítettem teljesen 0%-ra. Aztán teljesen feltöltöttem 100%-ra ahogy szoktam kikapcsolt állapotban. Aztán 100%-on levettem a töltőről. Már több mint félórája nyomkodom, de még mindig 100%-on van.
2022. márc. 18. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!