Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A52S 5G telefon...

Samsung Galaxy A52S 5G telefonom akkumulátorát hogyan tudnám karbantartani? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Január eleji a telefon, 2 hete van nálam, tehát szűk 2 hónaposan vettem. Amikor hozzám került, hibatkan volt az akksija - ezalatt azt értem, hogy ha este feltöltöttem 100%-ra és reggel amikor felébredtem, akkor ugyanúgy 100%-on volt. Mostanra sajnos romlott az akkumulátor állapota, vagy én nem tudom, de például tegnap este 88%-on volt amikor lefeküdtem, és ma reggel, ahogy felébredtem sajnos már csak 85%-on volt. Romlott az akkumulátor kapacitása 2 hét alatt ekkorát? És mitévő legyek/hogyan tudnám visszanyerni a 2 hett3l ezelőtti akkumulátorkapacitást? Amikor megvettem a telefont, akkor lett visszaállítva gyárira. És azóta se telepítettem több alkalmazást rá.

2022. márc. 17. 07:36
 71/111 anonim ***** válasza:
87%
És ha van, akkor mi van? Lemerül 2%-ot éjszaka? Ettől rettegsz? Vagy 5-öt? És akkor mi történik? Feltöltöd megint, és kész. Nekem is olyan volt az előző, 4 és fél évesen el is adtam, és még akkor is kibírt egy napot lazán.
2022. máj. 17. 14:12
 72/111 anonim ***** válasza:
59%
és az új tulaj mit csinált, hogy a mobilod csak egy napig működött??
2022. máj. 17. 14:40
 73/111 A kérdező kommentje:
#71 azért zavar, mert eléggé új telefon
2022. máj. 17. 14:42
 74/111 anonim ***** válasza:
81%
már nem lehet új, a kérdés óta is eltelt 2 hónap, és nem fiatalodik az aksi sem...
2022. máj. 17. 23:00
 75/111 A kérdező kommentje:
Jólvan szókiforgató...
2022. máj. 18. 07:57
 76/111 anonim ***** válasza:
59%
még 1-2 hónap és jöhet az aksi csere, abban segíthetünk?
2022. máj. 18. 10:19
 77/111 anonim ***** válasza:
100%

Minden elemnek, akkunak van önkisülése.

Minden elektronikának van fogyasztása ha áram alatt van.

Tehát ha nem kapcsolod ki a telefont, de repülő üzemmódba teszed akkor is van fogyasztása. ez a pár százalék isten király érték.

Ha normál módban van egész éjjel és a hálózaton vagy wifi -n lóg akkor meg brutálisan jó eredmény.

Ha kikapcsolod és reggel be, a bekapcsolás is megeszik 1% -ot.

Ez minden okostelefonnál így van 10 éve. Nem tudom mi ebben az újdonság.

Ennél csak az alma vagy a buta telefonok jobbak.

2022. máj. 18. 10:54
 78/111 anonim ***** válasza:
41%

77#

milyen alma?

amibe bele haraptak ?

2022. máj. 18. 11:36
 79/111 A kérdező kommentje:
#77 hát oké. De akkor mi a válasz a kérdésemre?
2022. máj. 18. 11:59
 80/111 anonim ***** válasza:
100%

79: Semmi, ne foglalkozz vele. Használd a telefont. HA merül töltsd fel, és pont. Ha zavar az éjjszakai merülés, akkor éjjel kapcsold ki.

Kapacitás, pont lényegtelen, mert a gyár csak egy középértéked ad meg, és annál lehet magasabb de alacsonyabb is. Nincs zsákba macska az átlagolás miatt gyakrabban van alatta.

Ha napközben merül gyorsan és nem bír ki egy napot átlagos használattal, akkor kell a beállításokat túrni, hogy mi az oka.

Telefon van érted és nem fordítva. Használd.

2022. máj. 18. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!