Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A52S 5G telefon...

Samsung Galaxy A52S 5G telefonom akkumulátorát hogyan tudnám karbantartani? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Január eleji a telefon, 2 hete van nálam, tehát szűk 2 hónaposan vettem. Amikor hozzám került, hibatkan volt az akksija - ezalatt azt értem, hogy ha este feltöltöttem 100%-ra és reggel amikor felébredtem, akkor ugyanúgy 100%-on volt. Mostanra sajnos romlott az akkumulátor állapota, vagy én nem tudom, de például tegnap este 88%-on volt amikor lefeküdtem, és ma reggel, ahogy felébredtem sajnos már csak 85%-on volt. Romlott az akkumulátor kapacitása 2 hét alatt ekkorát? És mitévő legyek/hogyan tudnám visszanyerni a 2 hett3l ezelőtti akkumulátorkapacitást? Amikor megvettem a telefont, akkor lett visszaállítva gyárira. És azóta se telepítettem több alkalmazást rá.

2022. márc. 17. 07:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/111 anonim válasza:

Egyszerűen nem tudtam végig olvasni mert olyan szinten fehúztad az agyam kedves kérdező, hogy legszivesebben olyan sallert levertem volna (persze ha nem nő vagy), hogy leszakad a fejed.

Hát könyörgöm neked elsősorban nem a telefont kéne kezeltetni hanem magad. Szépen érthetően leírták 100 kommenten keresztül és így sem tudod megérteni. Vegyél egy régi nokiát annak sokáig bírja az akksija és legalább békén fogod hagyni az embereket itt gyakori kérdéseken.

2023. dec. 30. 08:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!