Vodafone-nál nem tudom megcsinálni az adategyeztetést, pedig már ez a sokadik. Másnál is van probléma vele?
Ezer éve használom a kártyát, a férjem nevén volt tavalyig, aztán az adategyeztetésnél az én nevemre írattam át, nem is volt semmi gond, kaptam róla postán szerződést, hogy átírták a nevemre. Most meg hetek óta nem tudok adategyeztetni semmilyen böngészőben, mert azt írja, "Észrevettük, hogy ez a feltöltőkártyás SIM nem a te neveden van. Ahhoz, hogy a te tulajdonodba kerüljön, először jelentkezz be/regisztrálj, hogy elkezdhessük az elidegenítési folyamatot."
De ha az adataimra megyek, teljesen világosan látszik, hogy bizony az én nevemen van. Amikor meg végigmegyek a folyamaton, kiírja, hogy váratlan hiba történt. Fb-n nem tudnak segíteni, e-mailt is írtam nekik, de 2 hete csesznek válaszolni. Legszívesebben hagynám a fenébe az egészet, de van rajta vagy 5000 Ft, annyit nem dobnék ki, ha nem muszáj.
"akkor nem fogják nekem visszautalni sem a pénzt."
Az nem ugyanaz mint az adategyeztetés.
Az adategyeztetés a szolgáltatónál nyilvántartott adatok összevezése a BM adatbázisával.
A megszüntetés és kifizetés ezt nem érinti.
Egyébként 3500 forint a díja a személyiadat és lakcímnyilvántartás adatszolgáltatásnak, lekéred, és megnézed mi van benne pontosan.
Ugyanis előfordul, hogy amiről te azt gondolod, hogy a megfelelő személyi adatokat tartják nyilván, az elírás miatt akár szerepelhet hibásan a nyilvántartásban.
És ezen nem segít ha csak ábrándozol.
A szolgáltató nem tehet róla, ha az adataid nem egyeznek, és náluk a te általad helyesnek megadott adatok szerepelnek. Ők is csak lekérdezik egy szoftveres lekérdezéssel, hogy ez amit megadsz, az passzol-e a nyilvántartással. Tovább ók sem látnak.
És ez fennálhat akkor is, ha új simet kérsz.
"Vili te nagyon hülye", volt ez a mondás. Rád is illik. A férjem összes hivatalos dolgát én intézem, mint ahogy megcsináltam már az elmúlt jópár évben elég sok adóbevallást, a lakásfelújítási támogatáshoz a család összes tagjának én töltöttem ki minden papírt és lett hiánytalan utalás, amiért mások elég szép pénzt elkérnek. Szóval nem kell ez a "te csak egy nő vagy, nem értesz hozzá" duma.
A prohardveren valószínűleg csak férfiak vannak, mégis egy rakásnak előjött ugyanez a probléma, lehet olvasgatni, ha érdekel:
Hímsoviniszta f...
Még most is azt írja ki, hogy "Ups valami hiba történt."
Regisztrálnod kell magad és a számod az online belépéshez és megadni a számod és akkor tudod adategyeztetni.
Ezzel a gusztustalan módon akarnak rávenni arra, hogy regisztrálj online. Utána meg visszaélnek az adataiddal, ilyen világ van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!