Vodafone adategyeztetés probléma?
Szóval kaptam egy emailt hogy egyeztetni kell a feltöltőkártyás adatokat,ha nem akkor törlödik a szám vagy valami ilyesmi.
Kitöltöm a vodafone oldalán helyesen az egészet, előszőr a sajátommal próbálgattam de mindig valami hibát dob a legvégén amikor beküldöm az adatokat.. Aztán édesapáméval próbáltam de ugyanaz. Túlterhelt a rendszer vagy mi lehet a baj?
Az adatok pontosak amiket megadok.
Ha június 30-a után is szeretnéd használni a kártyát, akkor nincs sok időd a kisérletezésre. Főleg, ha valami nincs rendben.
Biztonságosabb elmenned egy Vodafone-üzletbe, és személyesen elvégezni az egyeztetést. Ha valmi nincs rendben, akkor ott mindjárt tájékoztatást is tudnak adni a lehetőségeidről, netán el is tudod intézni a szükséges módosíttatást.
De, ahogy gondolod.
de ezt az állatságot emberek ... látszik h félnek nagyon ott fenn, mindent kontroll alá vonni, ez a megoldás.
aztán izgi h kb akármelyik normális országban bemegyek egy szupermarketbe, leveszek a polcról egy feltöltőkártyás pakkot telóval mindennel együtt, kifizetem és ennyi. náluk nincs regisztrálás meg ide menj-oda menj, a nagy frászt. beteszed és működik.
hét engem kiakaszt ez a fent mindent látunk mentalitás, de persze van is okuk félni, ez igaz.
de mi??? mit olvasok? a vodafone hogy az istenbe fér a belügyi adatbázishoz? nagyon durva ...
Nálunk is lehet egy Tescoban, vagy Postán venni még feltötőkártyát nem? Nemrég láttam még.
Amúgy ahol lakok megszűnt a Vodafone kirendeltség vagy 2 éve, ha nem lesz jó akkor mehetek ez miatt Pestre, az szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!