Adategyeztetés mobilszolgáltatóknál! Ha online csinálnám, kapnék arról visszajelzést a szolgáltatótól - pl. e-mailben - hogy elvégeztem?
Ez a durva. Az online elvégzett adategyeztetés végén egyszerűen megjelenik egy szöveg, az, hogy az eljárás sikeres volt. DE!!!
Nem jelzi a telefonszámot, a tulajdonos nevét, a procedúra dátumát - SEMMIT! Csak annyi, hogy sikeres volt - de azonosítható személyes adatok nélkül.
Tehát semmivel nem tudja igazolni az ember, hogy ő valaha is elvégezte az adategyeztetést.
Egy másik fajta furcsaság is van - vannak, akik el sem végezték az adategyeztetést, de kaptak SMS-t, hogy a V. már megcsinálta...
Szerintem ebben azért van egy nagy kérdőjel, de most nem részletezem.
Mert ezeket ki kellett volna írnia? Semmi ilyen nem volt...
De mindegy, facebookon ráírtam a telekomra, most várom mit látnak a rendszerben
Szerintem is ez lenne a minimum, de ugye semmi nem jött
Viszont kaptam választ és azt írják hogy a megadott telefonszámhoz tartozik sikeres adategyeztetés , szóval elméletileg sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!