Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megjavítják a telefonomat...

Megjavítják a telefonomat gatanciában ha kissé ütődött a sarka?

Figyelt kérdés

Sziasztok emagrol rendeltem egy telefont most 6 hónapos a kijelzőjén fólia volt meg tok a hátulján és kb. Egy hete sárga foltok jelentek meg a kijelzőn de ugy nagyon durván a telefon nem melegedik csak ha toltom

Viszont már leesett egy párszor és tokon keresztül leütődott a sarka nem nagyon . Meg fogják javítani?

2021. szept. 18. 20:18
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Utolsó szerinted mindig nyomkodom alig használom ezt a fost. Amúgy semmi közöd hozzá hanyadik osztályba vehetek telefont. Csak a buszt akartam megnézni mikor megy
2021. szept. 18. 21:15
 12/33 A kérdező kommentje:
9 es sose törtem/törnék össze telefont ezt se dobálom nem vagyok idegbeteg fogykos
2021. szept. 18. 21:16
 13/33 A kérdező kommentje:
Nem is értem ki olyan elmebajos hogy dobálja a telefonját
2021. szept. 18. 21:17
 14/33 anonim ***** válasza:

A kommemtjeid elég alaposan megcáfolják a #12-esben leírtakat :)

Ha tokban is megsérült, akkor elég erős ütődés kellett, hogy érje, akár több alkalommal.

Erre pedig simán ráírják a kijelző "rendellenes működését" is.

Ahogy te is írod, "leesett Egy párszor"

Magától nem esik le...

2021. szept. 18. 21:20
 15/33 anonim ***** válasza:

jézusom ne legyetek már ilyenek, szerintem mindenkinek esett már le a telefonja, ez csak természetes, még azzal is megesik aki hasitasiban hordja

sehol nem volt szó leamortizált telefonról

és még néha képes a festék is lepattogni a telefon keretéről magától, szóval ez egyáltalán nem gáz

nyilván a kijelző sárgulása nem a leesés miatt van, hanem a gyenge minőségű paneltól

kérdező, küldd el szervizbe (vagy inkább vidd), szerintem meg fogják javítani

2021. szept. 18. 21:30
 16/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó megnyugodtam és amúgy nálam még eddig egy kijelző sem ment tonkre amugy a telefon Alcatel 1s 2020
2021. szept. 18. 21:33
 17/33 A kérdező kommentje:
Kedves Doszka tudod nem leejtettem a telefont hanem kiverték a kezemből eggyik osztálytársam hadonászott a kezével és véletlenul kilokte több métert esett arrébb szúrós kavicsos betonra de nem lett baja csak az ütődés
2021. szept. 18. 21:36
 18/33 anonim ***** válasza:
0%

Nagyszerű, öröm bodottá van akkor.

Látod, ha nem javítják garanciálisan, természetesen, ez a nagyszerű "utolsó" kommentelő fizeti neked. Üzenetben fel tudod venni vele a kapcsolatot lelkem, nehogy kellemetlenség érjen, ezt nem hagyja ez a nagyszerű, megértő és segítőkész kommentelő.

Micsoda nagyszerű dolgok vannak itt kérem szépen. Most már én is megnyugodtam, hogy ez így alakult.

Most már biztos jó lesz, mer volt valaki, aki egyetért veled, ő is hasonló ismeretekkel rendelkezik, mint te. Nagyszerű. :D

2021. szept. 18. 21:37
 19/33 anonim ***** válasza:

#17 Igen, olvastam, hogy keverték a kezedből, bár érdekes, hogy hogyan történt. Mindegy, ne firtassuk.

Viszont a kérdésben leírtad, hogy már többször is esett le.

Kicsit jobban vigyázz rá, csak jótanácsként mondom.

2021. szept. 18. 21:42
 20/33 A kérdező kommentje:
Attol hogy itt picsogsz nem fogok eggyetérteni veled mert: el se olvasod figyelmesen a kérdést elmondtam hogy nem eldobtam hanem kiverték a kezemből és nem kell bunkónak lenni azért van a Gyakori kérdések hogy kérdést tegyünk fel 🔥 de nyugodtan kövezz meg . Egy kérdést se tudtál értelmezni gratulálok
2021. szept. 18. 21:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!