Megjavítják a telefonomat gatanciában ha kissé ütődött a sarka?
Sziasztok emagrol rendeltem egy telefont most 6 hónapos a kijelzőjén fólia volt meg tok a hátulján és kb. Egy hete sárga foltok jelentek meg a kijelzőn de ugy nagyon durván a telefon nem melegedik csak ha toltom
Viszont már leesett egy párszor és tokon keresztül leütődott a sarka nem nagyon . Meg fogják javítani?
Próba szerencse. Max. kapsz majd egy értesítőt, hogy csak garancián kívüli javításra tudják felvenni. Akkor még mindig mérlegelhetsz hogy megéri-e.
A 6 hónapos kor kritikus. Az első 6 hónapban a forgalmazó dolga a hiba eredetét feltárni és bizonyítani, utána fordul a dolog. Akár az is megtörténhet, hogy neked kell bevizsgáltatni a saját pénzeden, és szakértővel bizonyítani, hogy a kijelző meghibásodása nem a te gondatlan kezelésed eredménye.
"Nem az én hibám 5. Nap amikor megvettem spórolt pénzből most 8.-os vagyok kiverték a kezemből"
Megható.
Ha te lennél a forgalmazó, mindenkinek cserélnél mindent, aki azzal jön, hogy nem az ő hibája miatt van leamortizálva?
Ha egy villanykörtét vernek ki a kezedből, összesöpröd egy tasakba a darabjait és visszaviszed hogy cseréljék ki?
XDDDDDDDDDDDDDDD
Ez természetes. Há ugyanis nem én vagyok a hibás. Én oszt sosenem.
Még ha egy kamerafelvétel lenne, térfigyelő, még azt mondanám egy próbát megér egy ilyen...
De az persze sosenicns, de hát én mondom, az úgy volt.
XDDDDDDDDDD
Semmi keresnivalója a telefonnak egy nyolcadikos gyerek kezében, még szünetben sem.
Tanulópénz.
Legközelebb nem veszed elő akárhol és megtanulsz nélküle is meglenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!