Hálózati gondok,nem működik?
Figyelt kérdés
A Telenornál vagyok, 1 órája nem működik a 4g mobilnetem, illetve a huawei hordozható wifi eszközön is azt írja nincs hálózat. (Ezen is 4g van)
Mi lehet a gond? Még soha nem volt ilyen.
Más nem tapasztalta ezt?
2021. szept. 3. 21:42
1/12 anonim válasza:
Város... ?
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, ott a központban látják hogy van e hálózati gond.
2/12 A kérdező kommentje:
Budapest. Nem engedi a szolgáltatót sem hívni..
2021. szept. 3. 21:49
3/12 A kérdező kommentje:
Látom,hogy valaki írt még ki pont most ilyen kérdést,szóval valami gond lehet.
2021. szept. 3. 21:50
4/12 anonim válasza:
Nekem se mükszik,barátnőmnek se:/
6/12 anonim válasza:
Akkor a telekom senkinél nem jó? Én beszéltem velük és hiba van a hálozatomban azt mondták. :)
7/12 anonim válasza:
Telenor,meghalt jó egy órája. Most épphogy visszajött.
8/12 A kérdező kommentje:
Nekem még mindig nem jó.
2021. szept. 3. 22:15
9/12 anonim válasza:
Nagyon felcseszett. Pont este sz@rakodnak vele, mikor az ember lepihnne, netezne. Ha napközben elmegy f@szomemat se érdekelné...
10/12 anonim válasza:
Telekomnál eddig sok gond nem volt, legalábbis nekem. Az ügyfélszolgálat meg gyorsan reagál a kérdéseikre, nekem eddig 100%-osak. 🥰
Kedvesség 10/10
Segítőkésség 10/10
Szolgáltatás. 10/10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!