Elég lenne 3 GB mobilnetre egy hónapig, ha csak a híreket olvasom hétköznap napi átlagban kb. 30 - 60 percet?
Figyelt kérdés
Semmi face, se insta, se Youtube, se filmezés, se email és csak kizárólag a híreket olvasnám + időjárást ha valahol várnom kell, addig felnéznék a netre.jan. 9. 17:56
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
22 szavazat
1/21 anonim válasza:
Ha teszem fel minden egyéb más alkalmazást letitlasz a háttérben hogy véletlen se érjék el a mobilnetet és a böngészőt is berakod csökkentett adatforgalom módba, akkor kb 10-25MB lesz / cikk. Ez azt jelenti hogy szigorúan napi 10 cikket olvashatsz el kb.
2/21 anonim válasza:
Talán, de lehet növelni is az esélyen.
Ha a telefonon van adattakarékos mód, ami letiltja a háttérben futó alkalmazások mobilinternet használatát (hogy ne frissítsen semmi a háttérben), illetve valami olyan böngészőt használsz, amiben van reklám/egyéb "kéretlen" tartalom blokkoló, akkor már tuti elég lenne.
Aztán még mindig van lehetőség, a képek betöltésének letiltása, szintén böngészőtől függ.
Nekem az adattakarékos mód + reklámblokkoló bevált, 1 GB mobilnettel is, bár én jóval ritkábban használom.
3/21 A kérdező kommentje:
Hát akkor elég bélpoklos a net, hogy ennyire zabálja.
Mindenesetre megpróbálom, aztán meglátom.
jan. 9. 18:09
4/21 A kérdező kommentje:
2
Van adattakarékos mód a mobilomon.
jan. 9. 18:11
5/21 anonim válasza:
Opera mini bongeszovel 2gb-al elvagyok
6/21 anonim válasza:
Szerintem simán elég lehet. Én 1 hónapban kb. 3 gb-t használok el, ha minden nap redditezek, facebookozok. Szerintem sima böngészéssel rendben lenne 3 gb.
7/21 anonim válasza:
Gond nélkül. Létezik ám cache, ami a háttértáron tárolja a letöltött dolgokat, így a képeket, scripteket nem tölti le minden egyes oldal letöltéssel. Na meg van egy trükk, reklámblokkoló a neve és nagyjából lefelezi az adatforgalmat.
8/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
jan. 9. 22:19
9/21 anonim válasza:
Használj Opera Minit és állítsd be a forgalomszámlálót. 3 GB elég szűkös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!