Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik bluetooth-os fülhallgat...

Melyik bluetooth-os fülhallgatót ajánlanátok általánosságban hétköznapra, ami néha sportolni, edzeni is jó lehet?

Figyelt kérdés

Alapvetően hétköznapokra szeretnék egy fülest a barátomnak, de jó lenne olyan ami nem pereg ki rögtön a füléből ha esetleg jobban mozog valamit. Viszont azt se akarom, hogy madzagok lógjanak belőle stb vagy úgy nézzen ki kb mint egy "hallókészülék".

Van olyan, ami viszonylag jól becuppan (😆) a fülbe és mellette jól is szól, esetleg van zajszűrés stb.

Nekem egy samsung buds2 van, néha szereti kölcsön venni, de nem vagyok biztos benne, hogy neki is ez lehet az optimális választás.

Árban olyan 30 ezer lenne rá, mit ajánlanátok?

2022. dec. 28. 07:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ha biztosra akarsz menni, hogy ne essen ki, inkább fejhallgatókat keress. A Sony elég jó vezeték nélküli fejhallgatókat csinál kifizethető áron.
2023. jan. 16. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!