Apple Al jó, érdemes várni rá vagy venni drágább telefont?
"vagy venni drágább telefont"
Ezzel most egészen konkrétan mit is akartál kérdezni?
Valószínűleg amúgy ugyanolyan nesze semmi, fogd meg jól megoldás lesz, mint az összes többi. Lassan már a sarki Sparnak is van valami nyelvi modellen alapuló AI megoldása, csak mi a jó francnak.
Szerintem ettől függetlenül is van annyi újítás a 16-ban a 15-höz képest, hogy a minimális árkülönbség miatt a 16-ot választanám.
- Már nem fix fókuszos a széleslátó kamera, így van makrókamera.
- Két generácóval újabb SoC.
- Nagyobb aksi.
- +2 giga RAM, ami hosszú távon jól jöhet.
- Van kameravezérlő gomb, ami mondjuk szerintem abszolút semmi előnnyel nem jár most, de később ki tudja...
Ennyire kevés különbség a Pro és a sima között már rég nem volt. Most már csak azzal a fránya 60 Hz-es kijelzővel kéne valamit kezdeni, no meg egy dedikált zoom kamera se lenne rossz, de akkor már tényleg egy az egyben a Pro lenne.
Drágább telefont max azért érdemes, mert időtállóbb az erős chip és a több memória (ami az AI-hoz kell)
Próbáltam az Apple Intelligence-t és napi használatban van egy Samsung az ő verziójukkal szerelt mesterséges intelligenciás szarságokkal, az egészről annyi a véleményem, hogy az első 2 napon tök menő, hogy mire képes, utána kb sosem fogja az ember használni. De persze ez személyfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!