Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vége az apple megbízhatóságának?

Vége az apple megbízhatóságának?

Figyelt kérdés

Félkész szoftvert adnak ki, semmi innováció, a kakis emojikon, BLM-lgbtq háttérképeken kívül nem sok újítás van. 5 éve használok iphone-t, előtte android-os telefonjaim voltak pár évig( előtte iphone 4s, azelőtt androidosok..) akkor még stabilitásban vezetett az apple, már ahogy olvasgatom ez nem helytálló.

Billentyűzet is gáz, hogy milyen pontatlan. Android-os készülékeken hibátlanul tudok gépelni, itt meg 5 év alatt se sikerült ráállni.

ma 13:46
 1/9 anonim válasza:
Szerintem az utóbbi 5 évben semmilyen érdemleges újítás nem volt egyik márkánál sem. Aki tudatosan használja a készülékét, azt tökéletesen kiszolgálja egy 5 éves flagship, gyakorlatilag akksicserével évekig jó lehet még.
ma 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Sosem volt kötelező ájfont venni.
ma 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyon beletespedtek szerintem is a pozíciójukba. Jót tenne már, ha valaki a nyakukra mászna, de az iPhone most már olyan márkanév lett, ami már önmagában egy önjáró reklámgépezet. Mindenki azonnal iPhoneban gondolkodik, ha telefont akar venni és 200 ezer forintnál több van a zsebében.

Jó hogy kiemelted a billentyűzetet, a mai napig nem értem, hogy tudják a messze tényleg legsz..rabb mobilos billentyűzetet ennyi ideje megtartani. Egyszerűen amíg veszik a telefonjaikat a régi dicsfény miatt, addig nem fognak megmozdulni.

ma 13:58
 4/9 anonim ***** válasza:
A gyári billentyűzet tényleg trágya, nem is használom, ott van helyette a typewise.
ma 14:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam sok 3rd party billt. Gboard a legkényelmesebb nekem, de azzal is szr.
ma 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát igen, az összes billentyűzet rosszabbul működik iOS alatt, mint Android esetében. Gondolom az Apple itt sem enged ki semmit harmadik fél felé, nehogy véletlenül konkurenciájuk legyen... mondjuk mindezzel kevesebb baj lenne, ha képes lenne egy használhatóság határán belül lévő billentyűzetet összedobni, ami a konkurenciának 10+ éve sikerült.
ma 15:15
 7/9 A kérdező kommentje:

van egy fél millás telóm, és mintha egy 2010es belépőszintű androidos telón gépelnék..

Tegnap újra kellett indítani( egy iphonet bazdki...), mert nem működött a type-c fülesem..

A galéria elrendezése is egy hányinger.

Amit nagyon szeretek benne az a faceID, meg az apple pay.

de véleményem szerint elveszítették a versenyt. Nem vagyok fanboy, csak szeretek a pénzemért minőséget kapni. Régen ezt jelentette az Apple iPhone.

ma 16:07
 8/9 anonim ***** válasza:
42%

Nem vesztettek el semmilyen versenyt (vagyis az AI versenyt most lehet, hogy igen, de az az EU miatt amúgy sem jön még ide)

Egyszerűen stagnál a mobilpiac. Nincs hova újítani. Note 20 Ultráról váltottam S24 Ultrára, ott sem volt nagyobb ugrás, mint egy 12PM és egy 16PM közt.

Az apple még mindig ott van a csúcson a telefongyártók közt és ezt az eladásai bizonyítják.

A szomorú valóság az, hogy sehol sem fogsz tökéletes telefont kapni (az én félmilliós Samsungomnak is megvannak a döccenései), ahogy egy kétmilliós laptop sem lesz tökéletes. Ilyen szektorokban nincs tökéletes. Nem, a régi iPhone-ok sem voltak olyan stabilak vagy jók mai szemmel, csak a 4s idejében az androidos ellenfelek a béka segge alatt voltak. A szakadék csökkent, nagyrészt inkább azért, mert az Androidos készülékek jöttek fel a szintjükre. Meg hát a szomszéd fűje mindig zöldebb:)

Ha félmilliós telefonod van és nem vagy megelégedve vele, csak annyit tudok mondani, hogy add el és vegyél helyette valami mást, hátha az jobban bejön.

ma 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen stagnál a mobilpiac. Nincs hova újítani."

Az első felével egyetértek, a másodikkal nem. Rohadtul lenne hová újítani, pl. az Apple egy rakás szoftveres f..st megoldhatna a telefonjain, amit már évek óta nézegetnek. Egyetlen oka van, hogy ezekkel nem kezdenek semmit: mert senki és semmi nem kényszeríti őket erre. Amíg a konkurencia eladásban mögöttük van a régi dicsfény miatt, addig ők aztán b..sznak mindenre. Majd szépen jövőre is kijön az új iOS, ahol gondolom megint valami olyasmi lesz a nagy fejlesztés, hogy megváltoztathatod az értesítősáv színét vagy az ikonok méretét még jobban töpörítheted vagy nagyíthatod. :)

ma 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!