Telefoncenter webshop megbízhatósága érdekelne? Bravo Hungaria Teleshop Kft., Rákóczi út. Jó árban hirdeti a megvásárolni kívánt telefont két év teljeskörű garanciával, de bizonytalan vagyok, mert nem találok véleményeket a cégről a neten.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
olvasd el ehhez a nem túl régi kérdéshez adott válaszainkat de főleg a kérdező kommentjeit...
bár nem ugyanaz a bolt, de valszeg az "üzleti modell" hasonló.
Lehet, hogy a vásárláskor nem b..nak át (nem veszed észre), de később valszeg szívás van a termékkel, mert nem lesz rá garancia például
de ahogy a linkelt kérdésben írja a kérdező van aki meg sem kapta a negrendelt telefonját... szóval rendkívül óvatos legyél ezekkel a fajta boltokkal!!
Telefoncenter megbízhatósága?
Nincs nekik olyan, senki ne vegyen onnan semmit, sok szartól megkímélheti magát!
Aki meg nem kapta meg tőlük a rendelt csomagot, az csak örüljön neki!
Én megkaptam, csak sajnos nem lehetett még bekapcsolni sem. Persze azonnal szóltam, és vissza küldtem, na azóta se pénz, se telefon, se infó, hívom őket nem veszik fel, emailre nem reagálnak, és ez kb egy hónapja megy...
Pont tegnap jelentettem fel őket az illetékes hatóságoknál.
Gusztustalan az egész, nem gondoltam volna, hogy ilyenbe belefutok egy olyan oldalon keresztül mint az árukereső, amit egyébként imádok.
Amúgy szerintem a jó értékelésük is totál kamu, valószínűleg 80-90 % át saját maguknak csinálták.
Fúj!
Telefont rendeltem ,1 hónap után meghibásodott.
Telefonszámuk már nincs,e-mailra nem válaszolnak.
Fogyasztóvédelemmel kapcsolatba léptem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!