Miért vesznek az emberek 4-500 ezer Ft-os telefonokat?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 14:45
1/42 anonim válasza:
Még mindig olcsóbb, mint 1 Ferrari, de ugyanúgy lehet vele csajozni.
2/42 anonim válasza:
Státusz +ahogy #1 is írja, lehet vele (elvileg) csajozni
3/42 anonim válasza:
Azt hiszik egy alma logótól valakik lesznek.
Közben egy 80 ezres mobil lekorozi tudásban ezeket a tajvani csodákat.
4/42 anonim válasza:
5/42 anonim válasza:
Ahogy írja első: vagy ilyesmi okokért, vagy kompenzálás, vagy simán flexelés
6/42 anonim válasza:
Mindenki azt vesz amit akar :D ha nem lennél irigy, nem foglalkoznál ilyenekkel
7/42 anonim válasza:
Ez csak neked drága.
Iskolázott vagyok, nyelveket beszélek, jól fizető állásom van, nem okoz gondot hogy többet fordítsak arra, amit szeretnék.
Te is szeretnéd.
8/42 anonim válasza:
Mert az ályfónnal egy olyan társadalmi státuszt akarnak mutatni, amihez egyébként nem érnek fel. Közben meg azt hallgatod hogy mennyi baj van vele.
9/42 anonim válasza:
7 xDDDDD
Úristen tesó, nagy gondok vannak.
10/42 anonim válasza:
Én is ezen vagyok meglepődve, hogy mindenki rinyál, hogy így csóró, úgy csóró, nem tud megélni, de a fél millás telefonra van pénze...!
Ja, szegények a magyarok...
A másik, amit mindenkitől hallok, hogy milyen súlyos százezrekez költ a kocsijára, meg milyen drágán vette...
De, nincs "píz"... "Köcsög Fidesz!"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!