Miért vesznek az emberek 4-500 ezer Ft-os telefonokat?
Nekem egy 30.000 Ft-os (Harminc ezer forintos) telefonom van, eszembe nem jutna ennyit kiadni egy telefonért, nem hogy irigykednék.
Csupán megérteni szeretném ezeknek az embereknek a gondolkodását, hogy mi veszi rá őket az ekkora költésre.
Megmutatni hogy van ilyenje. Itthon nekem 3 autóm van 70e Ft körül van a gumik darabja tavasszal mind lecseréltem 800-900e Ft volt ez a húzásom.
De ezt ugye nem lehet mutatni senkinek, fel se tunik. És 3 évente megcsinálom ezt. (Ja a motorra is vettem :))
Ha valaki mutatni akarja mit engedhet meg magának akkor a legbprimitivebb megoldás venni egy telefont, és pár nagy logós ruhadarabot, táskát. Egy jobb órát már kihagynak mert drága és annyira nem ismerik fel.
Ha mar a logos ruhadarabok....
A nagy logos ruhakat altalaban azok hordjak akik nem eredetit vesznek.
Akinek valoban futja arra, hogy ilyeneket vegyen altalaban azt valasztja amin apro a markajelzes, basic darabot.
" eszembe nem jutna ennyit kiadni egy telefonért, nem hogy irigykednék."
Másnak eszébe jut. Nincs ebben semmi. Van akinek az nem jut eszébe, hogy lehajtsa a wc deszkát.
#10:
Nem ugyan azok az emberek rinyálnak, hogy nincs pénz, akiknek félmilliós telefonjuk van.
Vedd magaddal és megtudod...
Használd egy buszon.
Attól még szűk látókörű vagy nem azt jelenti hogy használhatatlan eszköz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!