Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vesznek az emberek...

Miért vesznek az emberek 4-500 ezer Ft-os telefonokat?

Figyelt kérdés

2021. aug. 30. 14:45
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
67%
Azért olyat vesznek, mert nekik az az igényük - és akkor is megveszik, ha más területen megszorításokra van szükség.
2021. aug. 30. 15:53
 12/42 anonim ***** válasza:
20%
Röviden: azért, mert annyiba kerülnek.ha 2-300-ba kerülnének akkor azokat vennék,ha 6-700-ba akkor pedig ezeket.Mi lenne a kérdésed célja?telefont mindenki használ,sokan egész nap tehát nem mindegy hogy milyen minőségű.
2021. aug. 30. 15:56
 13/42 anonim ***** válasza:
62%

“Azt hiszik egy alma logótól valakik lesznek.

Közben egy 80 ezres mobil lekorozi tudásban ezeket a tajvani csodákat.”

Nem azért vettem iPhone-t, hogy menőzzek. Magasról leszarom kinek milyen telefonja van és azt is, hogy ki látja nekem milyen van.

És nem, nem körözi le egy 80 ezres telefon tudásban, sőt meg sem közelíti. Volt 100 ezres Xiaomim, annak fényében mondom.

Én nem a 400 ezrest vettem, hanem a 200 ezreset, de egy percig sem bánom, hogy ennyit kiadtam a telefonra. Ugyanis sok évig kapok frissítést, ellenben a kínaim 2 év után semmit nem kap már. A kamera ég és föld, akárcsak a kijelző és a hangzás. Az almás 4 gb rammal is sokkal gördülékenyebb, mint a Xiaomi volt 6-tal.

Amelyik androidos telefon tudásban felér egy iPhone Pro mellé, az majdnem annyiba is kerül.

2021. aug. 30. 16:00
 14/42 anonim ***** válasza:
57%

1. Közöd ki mire költi a pénzét ?

2. Valakinek nagyobb igényei is vannak annál, mint messengerezzen és megnézzen pár youtube videót. 200 ezer alatt nem kapsz olyan telefont, amivel nem igénytelen fotót készítesz

2021. aug. 30. 16:02
 15/42 anonim válasza:
89%

Ez csak akkor tűnik drágának, ha kispénzű ember veszi.

- Sok cég azért ad iPhone-t, Mac számítógépet alkalmazottjainak mert kiszámolták, hogy ez megéri nekik (prémium eszközökkel a munkavállalóik szívesebben dolgoznak, hatékonyabb a munka, kevesebb a fluktuáció, TCO-ban nem is drágább, egy-egy ilyen eszköz egy hónapra jutó 20-30 ezres költsége nagyobb elégedettséget eredményez, mint ha nettóban kapna 10-20 ezer forinttal többet a dolgozók köol).

- Kamarai tagsághoz kötött önálló tevékenységeket végzők (pl. vállalkozók, szakértők, ügyvédek, háziorvosok, stb.) leírják költségként. Nekik tipikusan annyira drága az idejük, hogy az alapbeállítások közül semmit sem változtatnak.

- Egy szingli fiatalnak meg persze azért drága divatcikk, arányosan pont annyiba kerül, mint a 60-as években az akkor divatos zsebrádió.

2021. aug. 30. 16:06
 16/42 anonim ***** válasza:
65%

Mennyi buta komment jott.

Nem, nem lehet almas teloval csajozni.

Tulajdonkeppen oda jutottunk, hogy az uj samsung dragabb mint az almas. Igazabol, mar evek ota... csak ez valahogy nem szamit a frocsogoknek.

Aki almas telot vesz, 5-10 evre vesz🙄hupsz... Ameddig a samsung, huawei evente elromlott, erdekes az appleval nincs ilyen bajom.

2021. aug. 30. 16:11
 17/42 anonim ***** válasza:
87%

Ezeken az Iphone megjegyzéseken mindig jókat derülök.

De akkor nézzük. Szigorúan csak mobil kategóriában.

Samssung Z fold 3 - 700.000 ft

Apple Iphone 12 pro max 64 gb- 410.000 ft.

Akkor most mi is a drága?

A kérdésre:

Aki ilyen árú telefont vesz, több ok miatt is teszi.

Egy. Mert van rá pénze, és megteheti.

Kettő. Nincs rá pénze, de kihozza szolgáltatótól részletre, vagy épp banki hitelre.

Mert bár nem teheti meg, de szereti a legjobbat magának.

Ha valakinek van egy Iphone, vagy egy Z fold a kezében, és ezzel jobban talál kapcsolatot, az már gáz...

Ezelőtt 10 évvel is az volt, most is az.

Én elvből sem adok többet telefonért mint 100 ezer. Egyrészt mert sosem használnám ki egy többszáz ezres telefon tudását, másrészt mert ami nekem kell, azt tudja a 100 ezer forintos is.

Kocsiból pl miért vesz valaki 25 millás autót, mikor ott vannak 4-5 millióért is?

2021. aug. 30. 16:23
 18/42 anonim ***** válasza:
63%
Én csak olyat ismerek, akinek a munkájához kell.
2021. aug. 30. 16:24
 19/42 anonim ***** válasza:
98%

Mert, miért vesz más BMW-t amikor egy 20 éves Swift is elvisz a pontból b pontra?

Miért vesz mindenki 40-50 ezerért elektromos borotvát amikor az 500 Ft-os eldobható is jó ugyan arra a célra?

Minek fizetsz elő internetre amikor az információért úgy is eljuthatsz hogy ha járkálsz a városban?

Stb.

Hülye kérdésre hülye válasz, azért mert.

2021. aug. 30. 16:47
 20/42 anonim ***** válasza:
69%
31 000 Ft - ért vettem egy 2 éves Huawei P9 Lite - ot. Nekem tökéletes!
2021. aug. 30. 16:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!