Miért vesznek az emberek 4-500 ezer Ft-os telefonokat?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 14:45
31/42 anonim válasza:
#29 Nyilván minden jobb nagy kijelzőn, rendes billentyűzeten, de ha elmész, azt nyilván nem viszed magaddal. Otthon valószínűleg van egy nagyobb kijelzőjű eszköz is. Egyes modellekből (Samsung DeX) asztali gépet is össze lehet hozni.
33/42 anonim válasza:
A telefon árából autót lehet fenntartani és nem kell a mocskos buszon ülve felizgulni az audiovizuális élményen :)
34/42 anonim válasza:
#33.Nem lehet fenntartani egy kocsit a telefon árából...
Azt kifizeted és 2-3 évig megvan, egy autóra jelentősen többet kell költeni.
35/42 anonim válasza:
33) fenntartani?évi 100e Ft-ból? még ha új autó is évente egyszer betolod a szervizbe és ott is hagyod azt a százast jó eséllyel.
36/42 anonim válasza:
Megvenni , maximum. De tul jo kocsit nem veszel a telefon arabol.
Es akkor nem szervizelted, nem csereltel rajta teli - nyari gumikat, nem tankoltad, olajoztad... soroljam?
Ja, es draga telefonom van, de ne aggodj 5 eve nem raktam le a popom a mocskos buszra:) Ami megkozelitheto gyalog, oda gyalog megyek. Messzebbre meg ott az auto.
37/42 anonim válasza:
Sajnos nem tudom megadni a kérdésre a választ, viszont Android esetében butaságnak tartom a vételt, mert az adott év zászlóshajójának támogatása olyan 2 vagy 3 év, ami bosszantó (ebben kicsit jobb az alma). Én jómagam a sznobok miatt vettem almás eszközöket (nem előfizetés,nem részletre), hogy ne legyen az nekem nincs és azért fikázom. Tudom elképzelhetetlen, ha az ember nem lojális a brandhez, de nekem ez így kerek egész (Android, IOS, BBOS, Linux, Windows...).
38/42 anonim válasza:
Kétlem, hogy az eddig írottak feltétlenül igazak lennének. Nekem is 300ezres telefonom van és nem csajozok, sőt, egy szoc.média platformon sem vagyok elérhető. A való életben alig megyek ki az utcára heti 3x max, viszont a telefon sokban megkönnyíti az életem, még ha nem is használom sokat. Viszont amikor használom, képes végrehajtani azokat a feladatokat, amiket a 100ezres nem tud, vagy ha igen, akkor lassabban. Nem iPhone, szóval azt sem mondhatjátok, hogy a márkával akarok felvágni. Mindenkinek más tetszik, nem értem, sok embert miért zavar. Ha 1 milliós telefont akarok venni, akkor 1 milliósat veszek, és akkor sem lesz hozzá semmi köze senkinek.
39/42 anonim válasza:
Viszont sokan vannak, akik csak alapdolgokra használják, amikhez minimális erőforrás elég. Ráadásul valaki szerintem csak azért vesz nagyobb tárhellyel, mert az drágább. Az más dolog, hogy villognak vele, vagy nem. Engem mondjuk már az iPhone gyári csengőhang meghagyása, és a hátul kivágott utángyártott tok is irritál...
40/42 anonim válasza:
38: nekem aztán mindegy hogy ki milyen telefont vesz de mi az amit az a telefon végre tud hajtani és más meg nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!